🏴

12.6K 1.2K 581
                                    

Aniden kaos çıkardım gibi oldu ama dedim bunlar böyle yavaş yavaş yakınlaşana kadar ohhooooo kim uğraşacak şappp yapayım aralarını


"Salak mısın amk grup ismiyle ko" whatsapp grubu

LÜTFEN TAEHYUNG BANA TRİP ATTIĞI İÇİN FALAN MESAJ VE ARAMALARIMA CEVAP VERMİYOR OLSUN

Enişte:
SABAHTAN BERİ HİÇBİR YERDE BULAMIYORUM VE TELEFONUNU AÇMIYO

Hoseok:
ÖPTÜĞÜN İÇİN SANA KIZAMIYORUZ BİLE ŞU AN
TAEHYUNG'DAN HABER ALAN VAR MI

Yoongi:
Sakin olun aklınıza kötüyü getirmeyin hemen
Şarjı falan bitmiştir?

Enişte:
Telefonu açık

Seokjin:
Hiç tek başına gittiği bir yer falan var mıydı

Hoseok:
Yok
Bize hep haber verirdi

TAWHYUNGTAN MESAJ GELDİ

Taehyung:
*ses kaydı 00.07 sn
*konum

Ses kaydını çal.

-J-jungkook yardım et

İletildi x2

Seokjin:
DURUN
BURASI BAYA BİLDİĞİNİZ DEPO GİBİ Bİ YER
KAÇIRILMIŞ OLABİLİR
SAKIN TEK BAŞINIZA GİTMEYİN

Yoongi:
Ben Jaebum'u arıyorum
BEKLEYİN

NE YAPIYORSAN ACELE ET
BEN ÇIKIYORUM

Jungkook dışarıdaki serin havaya aldırmadan sadece telefonu ve anahtarlarını alıp hızla evden çıktı. Taehyung Vita'ydı ve bu onu oldukça değerli kılıyordu. Onu satmak için bile kaçırmış olabilirlerdi. Onun başına böyle bir iş geleceğini tahmin edemediği için kendine sinirlenerek, içindeki korkuyu dindirmeye çalıştı.

Arabasına atlayıp gaza yüklendi. Şu anda telefonuna gelen bildirim seslerini duymuyordu. Oysaki ona sakın tek gitme demişlerdi ve o çoktan yolu yarılamıştı bile. Evet, Jungkook oldukça güçlü bir alfaydı Taehyung'a gösterdiği kibar ve sevecen hallerinin aksine. Ancak adamlar çok olursa nasıl karşı koyacağını düşünmeden hareket ediyordu.

Sonunda ayağanı gazdan neredeyse hiç çekmeden depo tarzı yerin girişine ulaştığında arabayı zorlukla durdurabildi. Telefonuna son bir kez bakıp konumun doğruluğunu test etti. Aramaları ve mesajları görse de umursamadan sadece "Ben vardım." yazdı ve telefonu arabaya bırakıp çıktı.

Depoya girmeden önce çevresini turlayıp bir risk olup olmadığını kontrol etti. Ne olursa olsun Taehyung'u riske atmak istemiyordu. En sonunda dışarının uygun olduğunu düşünüp deponun içini gösteren oldukça küçük pencereye eğildi. Yerde dizlerini kendine çekmiş biri olduğunu görebiliyordu. Okyanus kokulu feromonlar buradan bile hissediliyor, içeridekiler nasıl dayanıyor diye düşündü Jungkook. Derin bir nefes aldı içeri girebilmek için ön tarafı dolandı.

Ön tarafa dolanmasıyla ise sağlam bir yumruk yemesi bir oldu.

"Sana bizi bekle dedik değil mi?" dedi Yoongi sinirle. Jungkook'un da başına bir iş gelmesinden korkmuştu. Jungkook ise attığı yumruğu umursamadı ve arkasındaki kişilere baktı. Delta Jaebum da dahil olmak üzere herkes oradaydı.

Hırr • Taekook ✓Where stories live. Discover now