chapter 17

676 44 11
                                    

-jungkook-ah nu vreau sa merg fara tine spune albastruiul eu incruntandu-ma
-de ce nu? Ati fost prieteni si inainte, ce te impiedica sa mergi acum?
-el singur ma impiedica, s-a schimbat..nu mai e jimin pe care il stiu si asta ma intristeaza! Yoongi la schimbat.
-nu spune asta, el este acelasi  jimin dragut si pufos..poate doar este orbit de iubire-
-dar nu asa se procedeaza kook,  e normal  sa il iubeasca, dar tu nu ai facut  nimic! Doar l-ai iubit ca un prost iar el nu a stiut sa aprecieze asta!  Cu ce i-ai cresit? Ca i-ai spus ca nu a facut ce trebuia? Doar te-a folosit, ia placut sa vada cum este iubit iar cand ai renuntat si nu ai mai putut ai devenit neimportant, se comporta cu tine de parca nu existi ma doare pe mine cum se comporta  el cu tine!
-dar eu sunt bine taehyung
-tu mereu esti bine jungkook! Tu ai o mie de probleme chiar daca  spui ca nu ai! Cand ai zambit ultima data? Cand ai fost cu jimin atat. Doar renunta koo, el nu te vrea..te va folosi iar..si tu vei suferi mai mult.
-tae haide sa incheiem subiectul..
-haide sa il terminam mai intai jungkook, nu esti bine chiar daca spui ca esti! Zambesti in loca sa fii trist si razi in loce sa plangi pentru  ca te doare. Prostia lui te-a afectat mult si toti vedem asta. Doar lasa-l in pace, sa isi traiasca viata cu yoongi.

 Doar lasa-l in pace, sa isi traiasca viata cu yoongi

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Nu pot sa cred cate vizoalizari are cartea asta. Nu cred ca le merit, nu ma pricep la asa ceva, nu stiu sa descriu si asta se poate vedea cu ochiul liber. Va multumesc ca cititi cartea asta si sper sa va placa. Va iubesc puilor💗

 he's my boss💢🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum