chapter 8

1K 60 3
                                    

Jeongguk pov
cheama-l pe park la mine in birou!
-i-ime-
-acum yeri!
Da din cap aprobator si pleaca. Aud un ciocanit la usa si pe baiatul pe care il vreau nespus de mult.
-pune-te jos. Face ceea ce-i spun si se aseaza in fata mea.
-cine era barbatul de ieri? Marai in timp ce ma las pe spate privindu-l

-nu te preface ca nu stiu despre cine vorbesc -dar chiar nu stiu-park nu sunt chior te-am vazut ieri cu un barbat!-e un bun prieten-sa nu te mai vad cu el!-nu imi poti interzice ce sa fac!-sunt seful tau-si atat! Crezi ca daca mi-ai tras-o imi vei...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

-nu te preface ca nu stiu despre cine vorbesc
-dar chiar nu stiu
-park nu sunt chior te-am vazut ieri cu un barbat!
-e un bun prieten
-sa nu te mai vad cu el!
-nu imi poti interzice ce sa fac!
-sunt seful tau
-si atat! Crezi ca daca mi-ai tras-o imi vei spune si ce sa fac?! Tine minte nu te iubesc nu fac asta pentru ca te iubesc! Fac asta pentru a ajuta persoana pe care o iubesc cu adevarat! Ma enervez  si ma ridic punandu-ma in fata lui.
-o sa inveti  sa ma iubesti pe mine! Nu mai ai voie cu alti barbati inafara de mine! Daca ai nevoie de un barbat vi la mine! Te imbraci cum iti spun eu altfel pedeapsa, nu vreau ca altcineva sa se uite la tine! Ca sa ma asigur de asta te vei muta la mine! Esti liber acum trebuie sa iti impachetezi lucrurile si nu vreau sa aud nimic in legatura cu yoongi pentru ca stii bine ca nu ma intereseaza  nimic de el atat timp cat eu te am.

-o sa inveti  sa ma iubesti pe mine! Nu mai ai voie cu alti barbati inafara de mine! Daca ai nevoie de un barbat vi la mine! Te imbraci cum iti spun eu altfel pedeapsa, nu vreau ca altcineva sa se uite la tine! Ca sa ma asigur de asta te vei muta ...

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


 he's my boss💢🔞Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum