Şeker

11 3 0
                                    

Los Angeles'da bir araba tamircisi, Sonraki gün

Arthur tamir edilmesi için bırakılmış bir arabaya baktıktan sonra işe koyuldu. Tam tamir etmek için arabanın altına girdiği sırada açık olan televizyondan bir kaç ses duydu. Duyduğu sesle beraber arabanın altından kafasını çıkardı ve televizyona doğru baktı. Televizyonda haberlerde aynı gecede, aynı silahla iki cinayet işlendiği söyleniyordu. Polislerin olay yerinde parmak izi bulamadığını ve soruşturmanın devam edeceği söylenirken ölen adamların daha önce içeri girdiğini duyunca Arthur sanki seneler sonra uyumuş gibi rahatladı. Adaleti teslim ettiğini fark etti ve derin bir nefes verdi.

Dün gece yaşanan cinayetlerden sonra bazıları Cezalandırıcının geri döndüğünü ve sokaklarda tekrar çete savaşları başlayacağını söyledi. İddialar saatler geçtikçe artıyor ve sosyal medyada bu konu çok tartışılıyor. Ayrıca Twitter, Wattpad, Instagram ve Facebook gibi uygulamalarda Punisher logosu kullanmak yasaklandı.

Arthur iş çıkışı neler yapacağını düşünürken elindeki saatine baktı ve gülümsedi. Biraz süre geçtikten sonra arabanın altından çıktı ve ayağa kalkıp televizyonu kapattı. Tamir ettiği arabanın anahtarlarını yanına aldı ve arabanın içine girip dışarı çıktı. Tamirci dükkanından biraz uzaklaştıktan sonra bir sokakta durdu ve arabadan indi. Dün gece yanına aldığı kokaini cebinde taşıyordu. Silahını arabadan aldı ve eldivenlerini giydi. Ayakkabılarının bağcıklarını bağlamak için eğildiği sırada da arabanın altına koyduğu maskesini yanına aldı. Maskeyi cebine koydu ve ceketini kapatıp yürümeye başladı. Her attığı adımda sağını ve solunu kontrol ediyordu. Arabadan bir kaç sokak uzaklaştıktan sonra terk edilmiş bir marketin kapısına doğru yaslandı ve gelen geçen insanlara bakmaya başladı. Yarım saat sonra Arthur yanından geçen 40'lı yaşlarda yüzü buruşmuş bir adamı kolundan tuttu

"Hey dostum, burada uyuşturucu alabileceğim ve satabileceğim bir adam tanıyor musun ?" dedi.

"Tamda adamını buldun ahbap, şu marketin içine girelim." diye cevapladı adamda. Arthur arkasını döndü ve marketin içine girmesi için eliyle marketi gösterdi adama. Adam içeri geçti ve terk edilmiş marketteki kasiyer koltuğuna oturdu.

"Ee, adın ne ?" dedi Arthur'a. Arthur'da "Adım Arthur.. Arthur Conway" adam da güldü ve "Benimki de Tommy Hill" dedi. Arthur Tommy'e "Biraz kokain almak ister misin ? elimde 15 gram var." dedi. Adamda "Evet, evet alabilirim tabii. Peki ya sen biraz şekere ne dersin? patlayan şeker" dedi ve kahkaha atmaya başladı. Arthur adama 15 gramlık kokaini uzatırken ona bir soru sordu. "Çocuklara da satar mısın, Tommy ?" dedi. Tommy biraz rahatsız oldu ve kokaini alıp olduğu yerde biraz sallandı. Daha sonrasında da "P-Para için yapmışlığım var tabii. Eskiden Cezalandırıcı denen kişi varken yapamıyorduk ama.." diye cevap verdi. Bunun üstüne Arthur Tommy'e baktı ve "Şekerin sen de kalsın, benim alacağım şey senin canın." dedi. Adam tam ayağa kalkacağı sırada Arthur silahını çıkarıp kasiyer masasına koydu ve "Bana tanıdığın tüm katil ve torbacıların adını ver. Onları sağındaki veresiye defterine yaz ve bana uzat." dedi. Adam derin bir nefes aldı ve elini kaldırıp sağa doğru uzattı. Defteri eline aldı ve masaya koydu. "K-Kalem nerede ?" dedi. Arthur yakasındaki cebinden bir kalem çıkardı ve Tommy'e uzattı. Tommy kalemi alınca titreyen elleriyle hızlıca isimleri yazmaya başladı. İsimleri yazarken Arthur silahı eline aldı ve Tommy'e doğrulttu. Tommy Arthur'a her baktığında daha hızlı yazıyordu. Bi yerden sonra çığlık atmak üzereyken sayfayı yırttı ve Arthur'a uzattı. "H-hepsi bu.. yemin ederim bildiklerim bu kadar !" dedi ürkek sesiyle. Arthur kağıt parçasını Tommy'nin elinden aldı ve cebine koydu. Ardından Tommy'e "Ayağa kalk, duvara doğru dön ve dizlerinin üstüne çök." dedi. Tommy başta tereddüt etti fakat Arthur ona kızgın bir şekilde bakınca tek kelime daha etmeden duvara döndü ve dizlerinin üstüne çöküp dua etmeye başladı.

"Tanrım, sen beni cennetine--" ve duasının devamını getiremeden kafasından vuruldu. Kafasından vurulunca Arthur ceketindeki cebinden siyah bir maske çıkardı ve onu takıp oradan çıktı. Elinde 15 gram kokain ve biraz "patlayan şeker" vardı. Şimdi sırada kimler mi vardı ? Çocukları uyuşturucu ile zehirleyen pislikler.

Geleceğin CezasıWhere stories live. Discover now