ANUNȚ

11K 421 27
                                    

Pentru că toate începuturile frumoase au luat naștere pe wattpad, așa o să fie și de data aceasta. Când am început să scriu prima dată la „DAWSON" nu aveam idee încotro vreau să mă îndrept cu povestea. Știu că multe dintre voi ați iubit-o fix așa cum era, dar eu simt că nu am dat tot ce am putut mai bun din mine în clipa în care am lansat-o pe Google Play. Prin urmare am avut un blocaj urât și n-am mai putut continua volumul 2, doar că lucrurile s-au schimbat, am depistat care era „buba". Golurile din poveste, unele scene prea grăbite ori altele care nu au fost suficient de dezvoltate m-au făcut să tot bat pasul pe loc, până într-o zi când am început să rescriu povestea. 

Și cum lucrurile frumoase trebuiesc împărtășite cu voi, până la update-ul final de pe google play, voi posta aici varianta nouă a acestei povești. 

ATÂT VĂ ZIC:  N-AM FOST VREODATĂ MAI OBSEDATĂ DE UNIVERSUL LUI DAWSON CUM SUNT ACUM.

Să începem, monstruleții mei!





„Nu mă așteptam să-l mai văd vreodată după ce am depus mărturie mincinoasă împotriva lui. Trebuia să rămână în închisoare pentru următorii zece ani. Suficient de mult timp ca eu să-mi pot termina studiile și să plec din Crimson Hollow.

Cineva mi-a dat însă planurile peste cap. Dawson Kade nu doar că a fost eliberat, dar este și noul meu coleg de clasă. Toată lumea îmi spune că s-a schimbat, că nu mai este același monstru cu sânge rece pe care l-am trimis în închisoare în urmă cu  trei ani, dar eu pot jura că ei se înșală.

Dawson este mai periculos ca niciodată.

Știe că am mințit și s-a întors să se răzbune.

În definitiv, sunt motivul distrugerii lui. A trebuit să decid pe cine trimit în Iad. Am crezut că aleg răul mai mic. Abby părea un adevărat înger în comparație cu acel demon plin de tatuaje și de mușchi. Nu a fost însă așa.

Am aflat prea târziu cine era de fapt sora mea geamănă...

Și acum sunt pe cale să devin carne de tun într-un război însângerat ce nu-mi aparține. Port același chip blestemat ca al ei, m-a lăsat drept ofrandă pentru păcatele sale.Înțeleg acum de ce s-a sinucis.Moartea era singura scăpare.
Iar eu îi calc pe urme.
M-am îndrăgostit de același Diavol.
Acum vom îneca această lume în pedeapsă și... sânge.”


Noua copertă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Noua copertă

Noua copertă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Dawson: Trei Lucruri MurdareWhere stories live. Discover now