25. Bölüm

145 14 1
                                    

Merhaba Arkadaşlar. Sizi seviyor ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar.

...........

Çağla odaya yatırıldı. Birden buğrayı vuran adamı köşede maskeli bir şekilde durduğunu gördüm. Bize bakıyordu. Benim baktığımı görünce hemen uzaklaştı. Bende peşinden gittim. Adamı depoya kadar takip ettim.
Adamı kolundan yakaladım. Adam bana ne olur maskeyi açma bakışları atıyordu ama açıcaktım. Maskeyi tutup çektim. Gördüğüm tanıdık yüzle şok oldum. Neden böyle bir şey yapmıştı bu adam.

Neden yaptı peki. Veya nereden biliyordu bizim orada olduğumuzu.
-müdür hasan senin bizle ne ilgin var.

-lütfen kimseye deme.
Neden demiyeyim? Bunda önemli bir iş var ama ne?
-size bir soru sordum.
-zamanı gelince anlıyacaksınız ama lütfen kimseye deme ve ben sizin tarafınızdayım. Tamam mı?
Tabikide olur ama nereden ilginiz var demeden olmaz
-tamam.
Tamam mı dedim ben. Offf müdür hemen gitti. Tamam dememem lazımdı ama dediğim için kimseye demiyeceğim.

Bir daha yoğun bakıma gittim. Çağla beni unutmaz demi. Unutmaz unutmaz yoksa unutur mu? Yok ya unutmaz o beni seviyor. Unutsa bile ben onu kendime bir daha aşık ederim.

2 gün boyunca böyle geçti. Aslında sanki 2 gün değil de 2 yıl oldu. Şuan akşam olduğu için herkes uyumuştu ben ve ayaz hariç. Ayaz koltukta duruyordu. Ben ise yerde çağlayı düşünüyordum. Ara sıra hasan hocayıda düşün müyor değilim.
Hasan hoca neden bize yardım etti?
Öğrencisilerine önem verdiği için olabilir mi? O zaman nasıl yerimizi biliyordu? Kameralardan mı acaba?
Hayır, buğra orada kamera olsaydı bizi oraya götürmezdi. Ya kimsenin bilmediği kamera varsa. Offff kafayı yiyeceğim. Düşüncelerden arındım. Ayaza baktığımda ayaz koltukta uyuya kalmıştı. Ben ise hala koltuktaydım. Çağlanın odasının önüne geçtim. Camdan çağlaya baktım. Bir insan pardon biz insan değiliz. Bir vampir uyurken bile bu kadar güzel olur mu?
Yüzü beyazdı zaten şimdi daha çok beyazlaşmıştı. Acaba orada rahat mı benim güzelim?
Sabaha kadar uyumadan onu izledim.
-uyudun mu hiç?
Yanımdan gelen sesle irkildim. Ayaz gelmişti. Başımı hayır anlamında salladım.
-git uyu sen ben burada beklerim. Başından hiç ayrılmam.
Ben böyle iyiyim diyerek geçiştirdim. Uyumayacaktım. O uyanana kadar uyumayacaktım. Camdan çağlaya bakmaya devam ettim. 1 saat daha oldu. Bir buçuk gündür uyumadım. Ne kadar dayanabilirsem o kadar da uyumayacağım. Aslında şuan gözlerimi zor açıyorum orası ayrı bir şey de. Çağlaya bakmaya devam ederken birden çağla gözlerini açtı. Hemen hemşireyi çağırdım.

ÇAĞLADAN

Gözlerimi açtığımda nerede olduğumu bilmiyordum. En son hatırladığım şey ayazla vampir okuluna gittiğimizdi devamı yoktu. Neden buradaydım?
Tam ayağa kalkıcaktım ki odaya hemşireler girdi. Benim serumuma filan bakıp çıktılar. Ben kalkacak gücüm yoktu. Beş dakika sonra odaya birileri girdi. Ayazın yanında bir tane kız vardı. Tanımıyordum. Bir de okulda ve soygunda beni kurtaran ekin vardı. Peki onun ne işi vardı? Yanındada iki çift vardı. Peki bu iki çift kimdi? Ayaz ban gelip sarıldı. Biraz tuhaf karşılasam da bende karşılık verdim nasıl olsa ikizimdi ama daha yeni öğrenmiştik. Sonra ekinde gelio sarılmıştı. Neden bana sarılmıştı? Diğerleride sarıldı ama ayaz dışında kimseye karşılık vermedim. Ayazın yanındaki kıza ve iki çifte bakarak soru yönelttim.
-şey pardon sizi tanıyormuyum?
Başta şok olmuş bir şekilde baktılar sonrada konuşmaya başladılar.
-gerçekten bizi hatırlamıyor musun?
Hatırlamıyor muyum? Ben kaza mı geçirdim? Neden hatırlamıyorum?
Hayır anlamında başımı salladım.
-ben kaza mı geçirdim? Neden buradayım? Neden sizi hatırlamıyorum?
Ayaz bir bana bir diğerlerine baktı.
-çağla şimdi sen en son neyi hatırlıyordun?
-en son senle okul arabasında okula gidiyorduk. Devamı neden gelmiyor aklıma?
Diye sordum.
-çağla sen bir kaza geçirdin. O yüzden hatırlamıyorsun.
Dedi. Ne kazası geçirdim. Offf neden hiç bir şey hatırlamıyorum ve bu tanımadığım kişiler neden bana üzgün üzgün bakıyor?
Ekinin öyle bir bakışı varki sanki bir daha aşık oldum. Bir dakika az önce ne dedim ben? Bir daha aşık mı oldum? Acaba geçmişte ona aşık mıydım yoksa yanlışlıkla ağzımdan mı kaçtı? Offfff hiç bir fikrim yok. Neden ben ekini görünce hem nefesin kesiliyor hemde heyecanlanıp ona çekiliyor gibi hissediyorum. Doktor ayazgili çağırdı. Benim durumum ile ilgili bir şeyler için çağırdı.. Serumum çıkarıldığı için tuvalete gitme bahanesi ile kapının önüne gittim. Doktor ayaz ve ekine bir şey diyordu.
-üstüne gitmeyin ve geçmişini anlatmaya çalışmayın hatırlarsa hatırlar. Siz hatırlatmaya çalışırsanız kendini kötü hisseder.
Ekingil tamam dedi. Odaya gireceklerini anladığım için hemen tuvalete girdim. Karşıdaki aynaya baktım. Bu ben miydim?
Yüzü bembeyaz kesilmiş ve saçı başı dağınıktı. Çok kötü durumdaydım. Suyla elimi yüzümü yıkadım.elimle saçıma biraz da düzeltmeye çalıştım sonrada tuvaletten çıktım. Ayaza gidip kaç gündür yatıyorum diye sorunca bügünle birlikte 3 gün oldu. Diyince şok oldum. Bugünü saymazsak 2 gün boyunca yatmışım. Ne kazası dşye sormadım çünkü doktor geçmişi anlatmayın dedi. Beni akşama taburcu ettiler. Ekin gelip elini omzuma attı. Ben ona şaşkın şaşlın bakarken o bana öyle bakma istesen de istemesen de seni bırakmıyıcam bakışları atıyordu. Vampir okuluna gittik. Ekin de mi vampirdi? Keşke her şeyi hatırlıyor olsaydım. Müdürün yanına gittik. Müdür iyi misin filan sordu. Benim dikkatimi çeken bir şey oldu yada bana öyle geliyordu.
Müdür ekine ikisi bir şey saklıyormuşta diğerşerine söylemedin demi bakışları atıyordu. Ekin ise hayır anlamında başını salladı. Bunu sanırım bir tek ben farkettim.
Odalara gittik. Sonra birden aklıma grup başkanının bana anlattığı melezler yemek yemesi geldi. Sanırım ben hatırlayacaktım her şeyi.
Yada ben uydurdum bu konuşmayı. Bilmiyordum.
İnsan kendi hayatını bilmemesi ne kadar acı demi?

............

Merhaba arkadaşlar. Yorumlarınızı bekliyorum ve sizi seviyorum. Bir dahaki bölümde görüşmek üzere.

Melez İkizler Donde viven las historias. Descúbrelo ahora