4•

1.2K 72 245
                                    

Diyecek birkaç şeyim var ondan lütfen bölüm sonunu okuyun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Diyecek birkaç şeyim var ondan lütfen bölüm sonunu okuyun.

Bu bölümü bekleyen herkese, özellikle bana vicdan azabı çektiren son yorumların sahiplerine ithaf ediyorum.

Eğer aklınızda herhangi bir fikir, çifti düşündüğünüzde hayal ettiğiniz ufak bir anı bile varsa buraya bırakın ve bana ilham kaynağı olun.

Petra içindeki heyecanı belli edercesine yerinde yaylandı, içeri girmeye bir türlü cesaret edemiyordu.
Tim onu sömestrın ilk konferansına davet etmişti. Ne yazık ki son dakika orada olamayacağını söyleyen bir mesaj atmıştı. Eğer Petra mesajı bir saat erken alsaydı kesinlikle tek başına olmanın heyecanından gelmekten vazgeçerdi.
İçerideki onca zeki insan aklına gelince dudaklarını kemirdi, Damian'la yaptığı şeyi sık sık sorguluyordu ama şimdiden her şeye değmiş gibi hissetti.

Eğer Tim burada olsaydı her şey daha kolay olabilirdi, kapıya doğru ilerlemişti ki tanıdık sesi duydu.

"Bennett?"

Arkasına dönmeden bu meraklı ama mesafeli sesin sahibini biliyordu. En az onun kadar şaşkın Damian Wayne, kol düğmesini iliklerken onu inceliyordu. Her zamanın aksine saçı biraz dağınıktı, onun dışında siyah takımı ve siyah gömleği ile her zamanki gibiydi, nefes kesici.
Petra kesinlikle onu burada görmeyi beklemiyordu, Damian'ın da en az onun kadar şaşkın olduğunu görünce yüzüne bir gülümseme yerleştirdi.
Oysa Damian sadece iyi bir oyuncuydu. Tek saklayamadığı şey olan yorgunluğu eğer devriyeden direkt konferansa gelmiş olmasa ortada olmazdı.
Sadece bir saatlik bir devriyenin bu kadar yorucu olacağını kim tahmin ederdi?

"Damian."

Petra yüzünde hafif bir gülümseme ile ona baktığında Damian'ın, Dick ve Tim'in bu planına  uyduğu için hissettiği pişmanlık uçup gitti.

"Sana eşlik etmemde bir sakınca var mı?"

Petra onun sorusuna cevap olarak sadece gülümseyip kapıya doğru döndü.
Kendisini de şaşırtacak derecede, yanındaki adamın varlığına rağmen fazlasıyla dikkatle dinliyordu. Belki de amacı Damian'ın varlığını unutmaktı ama her türlü çok tanecikli sistemler ve kuantum teorisi hiç bu kadar ilginç gözükmemişti.
Yine de arada gözü ona kayıyordu, genç adamın ilgilendiği daha ne olduğunu düşünüyordu. Kültür desen ondaydı, sanatçıydı, spor yaptığı 50 metre öteden belliydi ve şimdi de fizik konferanslarına mı katılıyordu?

İşte o an Petra aslında hiç konuya odaklanamadığını ve sadece onu izlediğini fark etti.

-

"Seninle konuşmak istediğim bir konu vardı aslında."

Genç kız eline aldığı meyve suyunu, Damian'ın elindeki filtre kahveyi gördüğünde utançla yudumladı. Bir yandan da konuşmak istediği konunun kulağa nankör gelmesinden korkuyordu.
Masadan bir kurabiye daha alıp Damian'ın cevap vermeden önce masada gözlerini gezdirip kahvesine ek hiçbir şey almamasını izledi, krema veya süt bile.

Elysian • Damian WayneWhere stories live. Discover now