2•

1.1K 77 81
                                    

Bol bol yorum bekliyorum kalbimi kırmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bol bol yorum bekliyorum kalbimi kırmayın


"Ne yaptım dedin?" 

Damian kaşlarını kaldırarak, ona bir kızdan bahseden üvey abisini izledi. Rastgele bir kızdan değil, ufak galadan beri kim olduğunu çözmeye çalıştığı 'o kızdan' bahseden abisini.

"Miller'ın arkadaşına resimlerin için model aradığını söyledim."

Damian'ın kaşları çatılırken abisine birkaç adım yaklaştı, her an üstüne atlayacak gibiydi ama odadaki kimse bunu garipsemiyordu. Aynı tavır, farklı sebep; Damian hep böyleydi.

"Ben model falan aramıyorum!" 

Resimlerini insanlara gösteren biri sayılmazdı, hatta şimdiye kadar kimseye göstermemişti bile. Birinin böyle özel hobisine burnunu sokması sinirini bozmuştu, bu kişi Dick olsa bile.

"Biliyorum çünkü sana bir model bulduk."  

Dick sırıtarak kollarını göğsünde bağdaştırdı, ondan fazlasıyla uzun ve iri kardeşinin karşısında o kadar rahat, o kadar umursamazdı ki. Damian'ın ne kadar huysuzluk yapsa da kabul edeceğini biliyordu, o yüzden rahatça masadan bir elma aldı ve ısırarak odanın kapısına doğru yöneldi.

"Petra bugün 4'te koşulları konuşmak için burada olacak, kızı korkutup kaçırmasan iyi edersin."

Damian her ne kadar kızı geri yollamalarını söylemek istese de vazgeçti. Dick haklıydı, Damian gerçekten sinirlenmemişti bile.

Petra, uşakları olduğunu az çok anladığı uzun, zayıf adam onu gala gecesi girdiği kütüphaneye yönlendirdiğinde ister istemez iç geçirdi.

"Eğer bir isteğiniz varsa söylemeniz yeterli, Miss Bennett."

Petra, her zamanki kibarlığı ile gülümseyip teşekkür etti. Uşak kütüphanede onu yalnız bıraktığında derin bir nefes verdi, eğer Damian Wayne bilerek koşulları konuşmak için kütüphanede buluşmayı seçmediyse o da Petra değildi.
Farklı kapıdan girdiği için kütüphanenin farklı bir alanındaydı, az çok ilerideki kitaplığı tanıyordu ama bu tarafa daha önce hiç gelmemişti.
Ellerini, kitaplara dokunmamak için arkasında kenetledikten sonra raflardaki kitaplara göz gezdirdi. Hiç bilmediği tonla kitap bir yana, her biri birbirinden eski ama bakımlı gözüküyordu.

Kapı açıldığında bir adım kitaplıktan uzaklaşıp çantasını bıraktığı masaya doğru adım attı, Damian tüm zarafetiyle kapının önünde elinde bir kitap ve iki dosya ile dikiliyordu. Ortam garip bir hal aldı, öyle ki Damian hareket edene kadar ikisi de sorgulayıcı bir ifadeyle birbirini izliyordu.

"Toplantıya başlamadan önce geçen günkü kabalığımı telafi etmem için bunu almanızı istiyorum."

Petra sandalyeye oturur oturmaz, Damian dosyaların altındaki eski Aşk ve Gurur kitabını masa yüzeyinde kaydırarak ona doğru itti. Petra şok ve ondan beklenmeyecek bir hızla kitabı geri ona uzattı.

Elysian • Damian WayneWhere stories live. Discover now