3•

1.2K 71 185
                                    

Yorum yapıp beni mutlu etmeye ne dersiniz?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yorum yapıp beni mutlu etmeye ne dersiniz?

Böylece kurgunun sevildiğini düşünüp daha sık bölüm atabilirimm;'

Gotham'ın orta düzeyli mahallesindeki ufak evine girer girmez elindeki dondurma poşetini mutfağa koydu. Odasına giderken bir yandan da ev arkadaşı Trevor'un nerede olduğunu anlamaya çalışıyordu.
Salondan duyduğu yüksek sesli küfürle oraya sonra dönmek üzere odasına gitti ve üstündeki beyaz elbiseyi bir çırpıda çıkardı. Damian Wayne'in beyaz seveceğini düşünmüştü ama adam bu konu hakkında hiç yorum yapmadığı için bundan sonra daha az takmaya karar verdi ne giydiğini.

Üstüne Trevor'un geniş, eski kapşonlusunu ve rahat bir şortu giyip saçlarını topuz yaptı. Yerinde duramayan bir havayla hafif sekiyordu, acaba Aşk ve Ceza'yı odasında nereye koyabilirdi?
Ona layık bir köşe bulana dek kitaplığındaki boş yere iliştirip salona döndü.

"Beni aramışsın?"

Bakışlarını ona hiç çevirmeden garip sesler çıkaran arkadaşına bakıp iç geçirdi, oyun oynarken onu asla duyduğu söylenemezdi. Kapı pervazına yaslanıp onun ölmesini bekledi, o sırada konuşmak için 30 saniyesi oluyordu en azından.

"2 saniye bekle. Şimdi ölüyorum, bak- öldüm."

Aceleyle kulaklıkları çıkarıp genç kıza döndü, ne kadar çabuk konuşma biterse o kadar çabuk oyuna dönerdi.

"Beni aramışsın?"

Trevor konunun önemsiz olduğunu anlayınca kulaklıklarını geri taktı. Petra oğlanın sarı saçlarının ne kadar çabuk uzadığını düşündü.

"Sana duşu tamir ettiğimi söyleyecektim, bir de Wayne velediyle ne yaptın diye soracaktım ama bunu oyun bitince konuşuruz."

Petra iç geçirip paylaştıkları banyoya doğru ilerledi, bu sabah spor salonunda duş almıştı ve kendini bu konuda hiç iyi hissettiği söylenemezdi. Kendini duşa bıraktığında aklına ilk gelen şeyin Damian Wayne olması sinirini bozdu. Aklını ondan uzaklaştırınca dondurmayı masanın üstünde unuttuğu geldi, huzurla girdiği duşta huzur falan kalmamıştı artık.

Çıktığında odasına direkt gitmek yerine mutfağa yöneldi, dondurmanın poşetini boş şekilde masada görünce rahatlayıp odasına geri döndü. Trevor, dondurmasını paylaşmayı kabul edebileceği tek insandı. Eh, sonuçta çocuk onunla evini paylaşmıştı.
Gotham'ın çok tehlikeli olmayan yerlerinde ev bulmak aşırı zordu, bu yüzden Trevor'a sadece iki günlük kalmaya gelip en sonunda masrafların yarısını paylaşmaya kadar ilerlemişti.
Az önce çıkardığı kapşonlu ile şortu giyip salona geri döndü, saçlarının ıslak oluşu Trevor'u çileden çıkarıyordu o yüzden onun yanından geçerken iyice salladı.

"Bir süre daha arkadaş kalmak istiyorsan kes şunu."

Genç adam kenarda duran havluyu alıp kızın suratına fırlattığında ister istemez güldü. Petra onun elindeki dondurmayı alıp yanına oturduğunda gülüşü homurdanmaya döndü. Sarı saçları, kaslı vücudu ve mavi gözleriyle kızın tanıdığı en yakışıklı erkeklerden biri olabilirdi ama tüm çocukluğu bunu gölgede bırakıyordu.

Elysian • Damian WayneWhere stories live. Discover now