Eu shi Jeunkuk ne intalnim?

136 8 11
                                    

Buna sunt Ariana shi am cinșpe ani mai mult de atat il adoooooor pe Jeunkuk. tin minte cand niam intalnirt prima uara la șcuala. mergiam spre clâasa mea dar cinevua ma oprit!!😱😱😱 iera bead boiul șcuolii 😱😱😱 GION GEANCUC!!
      -"cin e iesti tu beibi gărl?" intriaba giancuc 😍😍
      -"sînt ariana, sînt noutza aici, tu?" zic ieu fuarte flatata de această intruoduciere😝😝
      -"ieu is gion giancuc, sunt bed boiul șcuolii, tuate fetitzele de aiși ma vuor"

ma uit la cuorpul si fatza lui, era clar ca ieste mai mare, dar nu ma dernasaza 😘😘😘. mai tîrziu se suona si giancuc ma lasa sa mierg la uore. ioioi ce secsi era, asa friki friki bun am face😱👀😈.
la pauza die muasa, iar giancuc imi face siemn sa ma asiez cu iel la masza, dar nu iera singur😱😱😱. mai ierau 6 baietzi fuarte dragooti.
       -"hei beibi garl eu sânt namgiun, liderul ghengului" zice iel facandumi cu okiul
      -"hei fetitzo, ieu mua noomesk ionci, eicheiei șiuga, eicheiei agustus deedee" zeeke shi iel
      -"hei frumușiko eu sânt hobălâng dar puoti sa âmi spooi sperântza, caci ieu am sperantze cu tine🤪🤪🤪😘😘😘"
    cînd a vuorbit hobalau cu myne am criezut ca o sa muor! tuoti ma vuor!!! sânt asia frumix😝😝🤪🤪🤪!!! dar staii!! mai sânt!!
      -"bună ca tyne papusika, ieu soont taieciung! dar puoti sa imi zici vi, ca o sa vi la meene ân puantalony😈😈"
      -"hei secsi" zice iel mooscanduse de busza🤪 "ieu sânt șosetagin, dar puoti sa âmi spooi gin😍"
      -"b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-b-boona...ieu sânt gem de min dar puoti sa âmi spooi gimin..👉👈"

oumaigad gimin ie asza chiut!!!!! nu muam putut abtzine si lam sarutat😱😱😱 giancuc iera fuarte gielos asa ca mua aruncat pe juos si a incieput sa mua bata pe mine si nu pe gimin ca are luogica😍😍😍
atuncia miam duat siama ca mam indragosteet😘😘😘. muam uitat la iel si aia e ultima chiestie pe care mio amintesc de atuncia, inainte sa ma trezesc la cabinetul scuolii. acuolo iera giancuc care astipta sua ma triezssc.
         -"ariana, imi puare rau, tie iubesc😍😍😍😍" zice giangcuc
         -"oumaigad si ieuuuu!!!" zic ieu entuziasmata!!!
giancuc ma saroota pe busze si dupa incepe sa ma leenga pe leemba😱😱😈😈. a incepoot sa ma stranga de tzatzele mele inegzistente iar dupa s a poos peste mini🤪🤪. Sha pus peste miene😘😘 ma dezbrchat si mha țucata pa tot corphul mieu dhie anourexica🥵🥵🥵🥵. Dooupa ce ma diezbracat shia frecat pithonul ala mare de pizfulița mia🤪🤪🤪 apoi a intrat in miene😱😱😱

    -"AHAAH giangcuc ai phola asia maaaree ah ah uh ah🥵🥵🥵🥵"
    -"uOF BEIBIGARL IESTI ASA STRANSA OF UH AHHH MMMMM"
    -"IES DEDI MUOR AI UANT MUOR" zic ieu gemand😈😈
giancuc sie misca mai repide si mai adanc😱😱😱!!! doopa cateva meenute de futhai fierbinte, simt coom ceva lichid intra in meene, credeam ca ie ceva nuormal, dar defapt................................................A IESAKULAT IN MINIE!!! SI IERAM FERTILA!!!
      -"GIANCUC CE AI FACUT? SUNT FERTILA SI AM NOOMA CINȘPE ANI!"
Giancuc iera suocat de ce iam zis si se uoita la mine siocat
      -"IMI PARE RUAU BEIBI GARL! NU AM STIUT!"
am incieput sa plang si mu am imbracat si am fugit, lasandul pe giancuc in urma😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭!!!!!!!!!!
pe drum muam vazoot cu gimin, care a vazît ca planga langa tanga asua ca mua luat die manutza si mi a zis
          -"ARIANA VTM IBRM DRGM SECSOASA MEA FRUMOASA MEA REGINA MEA PRINTESA MEA PAPUSA MEA FATA MEA MAMA MEA TATAL MEU SORA MEA FRATELE MEU BUNICA MEA BUNICUL MEU MATUSA MEA UNCHIUL MEU VERISOARA MEA VERISORUL MEU CE AI PUATIT?😥😥😥"
        -"GIANCUC MUA LASTAT ÂNSARCINATED!!!!!!!!!!!!!!!!" zic ieu trista😭
       -"nuo fee treesta ariana ibrm, sânt aichi pientru teene, uo sa te iobesc pentru tot vietzul meu!!!!"
      -"muoltzulmesc moolt gimin!!!!" zic luandul in bratze 😥😥
      -"puot avia ieu grija de cuopil daca vriei! âtzi pot da bani!"
      -"dar cum o sa le zeec parintzilor mei? deja mua oorasc si planooiau sa ma avorteze si sunt dezamagirea familiei!!"
     -"il nasti si ti l iau ieu!!!" zeece gemen
     -"ou ouche-" ma intreroope cineva
     -"IESTE CUOPILUL MIEU!NUO O SA TIE LAS SA IMI FURI CIEVA DE DATA ASTA!" zice giancuc
     -"d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-d-dar.." zice gimin fugind plangand😭😭😭😭
       -"GIMIN STAI!!" zic ieu, dupa mua intorc la giancuc "UITE CE AI FACUT MUONSTRULE!!!!!" tip la iel
      -"ARIANA STAI--"
mua intorc si fug dupa gimin, dar âl ioobesc si pe giancuc, NU STIU CE SA FAC!!!

tu bi continuid

ariana si bitiesWhere stories live. Discover now