PROLÓGUS:

729 35 1
                                    

                     E/3 szemszög:
Mi útán Renée az újszülött Bellával együtt elhagyta, Charlie teljesen magába zuhant. Az egyetlen ember akivel még beszélt az nem más volt mint Lana Roberts. Lana minden nap meglátogatta Charliet és segített neki túljutni  a szakításon. Ahogy múlt az idő úgy lett egyre szorosabb a kettőjük kapcsolata. Fél év után Charlie már szinte teljesen rendbe jött. Egyik este a haverjaival meccset néztek és kicsit felöntötek a garatra, mikor fél 11 felé hazaért ott találta Lanat is. Charlie agyát teljesen elborította az alkohol és a régóta rejtegetett szerelme Lana iránt, így amikor megpillantotta a maradék eszét is elvesztette. Amilyen gyorsan csak tudott megszüntette a kettőjük között lévő távolságot és mohón a lány ajkaira tapadt. Mikor egy pillanatra szét váltak ajkaik, mind ketten ziháltak és kapkodták a levegőt. Charlie nagy meglepetésére most Lana tapadt az Ő ajkaira.

                          \-+***+-/
Egy pár nap múlva Lana nagyon rosszul lett és ez nem akart elmúlni. Mikor elment egy orvoshoz az meglepő hírt közölt vele. Lana Roberts gyermeket várt, méghozzá Charlie Swantól.

                          \-+***+-/
9 hosszú hónap után egészségesen megszületett a kis Gemma Remi
Swan. Remi egy igazi kis angyal volt. Az idő csak úgy repült amikor vele voltak.

                          \-+***+-/
Egy gyönyörű téli napon amikor a kis Gemma már hat éves volt, Lana elindult a munka helyére, ám az egyik autós nem figyelt eléggé és elgázolta a munkába igyekvő Lanát. Etöl a naptól fogva Gemma már nem ugyan az a mosolygós kis lány volt. Csak feketét volt hajlandó felvenni és szinte alig beszélt.

Sziasztok, tudom, hogy ez egy rövid és tömör felyezet volt de nem tudtam máshogy megírni. Ezért bocsánatot is kérek, de azért remélem, hogy tetszett!

Puszi: Panni!😘


I'll love you forever!Where stories live. Discover now