-12-

892 37 1
                                    

Multimedia kesinlikle dinleyin..İyi okumalar :))

&&&&&&&&

Adasu' dan...

Gözlerimi açtığımda burnuma dolan ilaç kokusuyla hastanede olduğumu anladım ama buraya nasıl gelmiştim hiçbir fikrim yoktu çünkü en son hatırladığım şey karşımdaki kızıydı.Kalkmaya çalıştığımda midemde hissettiğim acıyla inledim çok geçmeden odanın kapısı açıldığında içeriye mert girdi gözlerimiz buluştuğunda gözlerindeki endişeyi gördüm.İnlememi dumuş ve korkmuş olmalıydı '' İyiyim sadece ben nasıl buraya geldim '' dedigeli elimi tuttu . 

'' Sana bunu kim yaptı adasu ' dediğinde aklıma gelen ismi söylemeyeceğimi kesinleştirdim ve yalandan '' hatırlamıyorum '' dediğimde anlayışla kafasını salladı 

'' Çok acıyormu peki '' dediğinde kafamı iki yana salladım '' Sadece kalkmayı denemiştim birşeyim yok '' dediğimde kapı açıldı ve içeri ağlamaktan gözleri şişmiş arkadaşım girdi '' Bu ne hal selin '' dediğimde güldü hatta sonra kahkaha atmaya başlayınca bi an delirdimi bu kız diye düşündüm cidden niye gülüyordu.ona ' delimisin ' bakışları attığımı görünce yavaş yavaş susup '' Banan bu hal ne diyen kişi komalık derecede dayak yemiş yatakta yatan sensin biliyorsun dimi '' dediğinde bende gülmeye başlamıştım ama karnımdaki ağrı buna engel oldu ve yüzümü ekşittim. Mert bunu farketmiş olucakki '' Dikkat et '' dedi. Abim gibi davranıyordu ve bu beni çok duygulandırmıştı. Abimi hatıladığımda gözlerim doldu.Bi anda ağlamaya başladığımda mert ne olduğunu anlamamışa benziyordu '' Adasu ne oldu ? doktoru çağırıyım mı ? canın mı yanıyor ? İyimisin adasu ? Ağlama canım ne oldu söyle '' diye soruları üst üste getirince abimin ilgisi aklıma geldi ve acımı umursamadan kalkıp merte sarıldım omzuna başımı koyup oda bana sarıldı. '' Daha iyimisin '' dediğinde başımı salladım ve yatağa yeniden yattığımda '' Anlatmak istermisin '' dediğinde başımla onayladım o sırada varlığını unuttuğum selin '' sizi yalnız bırakıyım '' diyip odadan çıktı.

'' Mert bana olan davranışların ilgin bana abimi hatırlattı oda benimle hep böyleydi abim gibisin bi an onu gördüm sende '' dediğimde eğilim alnımı öptü '' Sende benim olmayan kardeşim gibisin bende senin abinim anlaştıkmı küçük hanım '' dediğinde kıkırdadım burnumdan makas alınca kıkırdamam gülmeye dönmüştü.'' Ne zaman çıkabiliriz '' dediğimde gülümsedi '' Sıkıldın anlaşılan ben gidip çıkış işlemlerini yapıyım sende bir yere kıpırdama '' dediğinde '' Zaten kıpırdayamam bide dalga geçiyo '' dediğimde gülüp dışarı çıktı.

__________

Eve geldiğimde merti ikna etmiştim ve salonda oturmuş mısır patlatmasını bekliyordum.Elinde iki tabak patlamış mısırla gelip birini kucağıma birini koltuğa koyup televizyondan filmi açtı ve yanıma kurulup filmi izlemeye başadı.Filim başlayalı en fazla 10 dakika olmuştu ama Mert filme o kadar dalmıştı ki beni bile unutmuştu. Bi anda çığlık atınca yerinden zıpladı ve tabakla beraber patlamış mısır havalandı ve heryer mısır oldu ama ben kahkahalarla meşgulken bu düşüneceğim en son şey olmuştu.

'' Deli kız ödümü kopardın ya '' dediğinde oda bana eşlik etti ve beraber gülmeye başladık.Bi anda durup bakışlarını kaçırınca ne olduğunu anlamak için başımı onun gözlerini görebilmek için daha da öne eğerken gözlerinin olduğunu gördüğümde içim burulmuştu.Ne olmuştu ki üzülmüştü.'' Mert ne oldu iyimisin '' dediğimde bana baktı ve gözlerini sildi. '' Ben bi an onu hatırladım..Özür dilerim seninde morelini bozdum.. '' dediğinde benim de gözlerim dolmuştu.İlk defa bu kadar değer veriğim bi erkek gözlerimin önünde ağlıyordu.Onu kendime çekip sarıldım '' Ben hep yanındayım abi '' dediğimde güldüğünü duydum '' Bende kardeşim bende...''  

KARANLIKTAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin