"Is he alive "

82 5 0
                                    

~Sannas perspektiv~
Felix var på våning 3, och rum 350. Så vi fick ta hissen dit, vi gick in i hissen och vi skynda oss till rummet. Vi satte oss vid en soffa framför rummet, ingen av oss hade lust och prata. Vi väntade på att läkarna skulle komma ut.
~~~~~~~~~~efter 30 min~~~~~~~~
Läkarna kom ut och, berättade att han hade fått en svår hjärnskakning. Och att han inte alls kommer ihåg så mycket, men vi fick gå in till han. Omar gick in till han först och var där inne hos Felix i 20min, och kom ut gråtandes. Tårarna rann ner för hans kinder, jag ställde mig upp och drog in Omar i en kram.
Sedan var det min tur, jag drog upp handtaget. Och på en vit säng låg Felix och titta på tv, jag går fram till han och säger "hej"
Och vem är du då säger han, känner du inte igen mig. Sanna Oscars FV och din vän, va säger han och mumlar något.

~Felixs perspektiv~
Denna bruden kom för Felix skulle eller, tänker jag för mig själv. Förresten var hon as snygg, och vem var den där Oscar hon snackar om. Och hur kan hon vara min vän och så snygg, jag skulle ju direkt haffa på henne. Jag ställer mig upp och hon var påväg ut ur rummet, jag kramar henne bakifrån. Felix vad gör du säger hon oroligt, hon försöker komma loss. Men jag håller kvar, jag vänder henne om mot mig. Och jag ser rädslan i hennes ögon, varför är du rädd? Säger jag. Felix säger hon jag är rädd att du gör något mot mig, och jag är helt säker att du kommer ångra det senare. Så släpp mig nu sa hon, tårarna börjar rinna när för hennes kinder och hon stänger dörren efter sig. Och jag går tillbaka till sängen,

~sannas perspektiv~
Hur kunde Felix!!!!! Jag var otroligt rädd för honom, han kunde göra vad som helst. Jag sprang allt jag hade genom den långa korridoren i sjukhuset, jag hade helt glömt av Oscar. Allting var suddigt pågrund av tårarna, jag vänder mig om och jag ser ingen Oscar. Går tillbaka till soffan framför Felix rum och där satt Oscar, jag gick fram till honom och satte mig i hans knä. Oscar kan vi gå? Frågar jag honom. Ja säger han, han ställer sig upp. Och vi går hand i hand till busshållplatsen, och vi går hem till Mig. Vi sätter oss i bussen, och Oscar tar upp sin mobil. Och det samma med mig, båda hade ingen lust att prata. Även om vi nära varandra,
(Oscar=O Sanna=S)
O: Sanna jag älskar dig, du är den ända som har gjort mig hel. Du är underbara som du är, och jag vill aldrig lämna dig.
S: aww babe och du betyder dessa samma, för mig du är underbara. Du och killarna gör mina dagar, Felix jag vet inte hur han känner för mig just nu. För att han inte kommer ihåg mig, och han var förvirrad.
O: han kommer komma över dig, när han kommer ihåg allt igen❤️ Lovar dig hjärtat❤️
S: tack Enestad att du alltid är vid min sida❤️ love you❤️ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~när vi går av bussen går vi mot Mitt hud,Oscar hade på en låt på Spotify. Det var 97ways, jag gillade verkligen den låten. Jag kommer ihåg minnen, när vi kommer fram till mitt hus går vi in och mina föräldrar verkade inte vara hemma. Vi gick upp till mitt rum, jag satte mig på min säng medan jag höll på med mobilen. Mitt var som mitt Oscars,hur kommer det vara om oscar lämnar mig. Jag skulle inte klara mig, jag skulle gråta dagarna långa. Jag skulle sluta äta, jag skulle skära mig. På tal om skära sig, brukade jag skära mig. Pågrund av att jag var mobbad, så jag började skära mig. Sedan när jag träffade Mira slutade jag, och såren efter det har läkt. Men jag måste verkligen berätta för Oscar om det, för att ifall det skulle hända något.
~Oscars perspektiv~
Jag går fram till Sanna som ligger och dagdrömmer, i hennes säng hon märkte inte att jag kom och satte mig brevid. Vad tänker hon på? Sanna sa jag,mm säger hon. Vad tänker du på frågar jag, hon sätter sig upp och tittar mig i ögonen. Oscar innan vi träffades brukade jag skära mig, och ifall det skulle vara så att jag blir ledsen. Eller att något skulle hända, skulle det vara så att jag börjar skära mig igen. Men när jag träffade dig och killarna slutade jag berättade hon, Oscar hur kan du älska någon som mig? Jag är inte en bra person för dig. Säger hon och tårarna rinner ner för hennes kinder och hon börjar spring.
~Sannas perspektiv~
"kära Oscar jag gillar dig verkligen,men jag vet inte om jag klarar det mer. Vi kanske borde göra slut, du är en underbar person. Och du förtjänar någon bättre än mig, medan jag varit tillsammans med dig och killarna har jag. Fått bättre själv förtroende, och jag vill tacka dig. För du varit så underbar, din kära Sanna. Om du försöker Nå mig kommer jag inte svara för då är jag antagligen 🔫 inte kvar"

I MOVE and MEET you againWhere stories live. Discover now