You help her and you got hurt

103 5 0
                                    

~Felixs perspektiv~
Allt blir svart, och mina ögon slutnar. Det sista jag hör snyftningarna av tjejen.
~Oscars perspektiv~
Jag och Sanna och killarna springer fram till Felix, han låg där på marken helt still som om han var livlös. Killen som släppt flaskan hade inte lämnat platsen, Ogge tar tag i hans händer och Sanna ringer polisen. Och Omar ringer Ambulansen, efter 2min är polisen på plats. Ogge hade fått en smäll i ansiktet av killen, och hade fått ett blåmärke. Polisen tog med killen till polisstationen, och tog Sannas nummer. Sedan kom ambulansen efter 4min, dom tog med Felix och det skulle följa med en extra person. Så det blev Ogge, dom åkte iväg och vi tre tog bussen till sjukhuset. När vi steg på bussen satte vi oss längst bak, Sanna var lutad mot fönstret och detsamma med Omar. Varför ska det hända Felle mumlar Sanna för sig själv, det hörde både jag och Omar. Hörde det, och då vändes en tjejs ansikte mot oss. Hon granska mitt och Omars ansikten, hon kollade på Sanna och gav henne en så kallad.
"Bitchblick"
Vad har hänt Felix, frågar hon och kollar mot Omar. Inget svara han snabbt, man såg att han var nervös. För han visste inte vad han skulle säga, din bitch det var hon va sa hon och peka mot Sanna.
"Eyy du säger inget om min"
Råkar jag säga innan Omar stoppar mig, men vi kan väl direkt gå ut med det nu. Jag drog snabbt upp min mobil, och leta upp en bild på mig och Sanna. Jag la upp på Twitter och Instagram, så här skrev jag.
"THIS is My girlfriend Sanna we don't Want to get hate, becuse we have a hard time now"
Jag publicerade snabbt och la till baka min mobil i fickan, vi gick av bussen och gick mot sjukhuset. Vi gick till receptionen och fråga vilket rum Felix Sandman var i.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Detta var inte ett helt kapitel!!!! Har jätte bra idéer, och hoppas att ni fortsätter läsa. Detta var lite sneak peak av det nya kapitlet ‼️‼️

I MOVE and MEET you againWhere stories live. Discover now