Baby girl

56 3 1
                                    

~ Sannas perspektiv~
Nu har Miranda kommit, till denna jord. Min dotter och Oscars dotter, hon har fått Oscar blonda hår färg. Och hans ögon, dom var så vackra och glittrade i ljuset. Hon hade fått mina läppar och näsa, tycker Oscar och mina föräldrar. Just nu hade jag Miranda i min famn, och Oscar satt bredvid mig, sakta faller tårarna ner för hans. Vackra röda kinder,
- Oscar varför gråter du? Frågar jag honom.
Fort torkar han bort, tårarna som runnit.
- jo för att det är helt, overkligt att jag är pappa. Till denna lilla krabat, min Miranda. Vår Miranda, jag har en dotter. Jag har en familj.

~FLASH BACK ( i Oscars tankar)
"Den dagen vi träffa henne, var jag och killarna. Påväg mot berget, där vi brukar vara och prata. Eller bara chilla, det var då vi träffade Sanna. Och allt gick så fort, asså shit hur ska jag förklara allt." -FLASH BACK slut!!

~Omars perspektiv~
Jag älskar småbarn, dom är fett roliga. Roligare en boysen, ( alltså Felix, Oscar, Ogge,)
Jag önskar jag hade en lila syster eller bror, för jag vill ha någon att spendera tiden med. Men nu när jag har, Miranda ska jag ta hand om henne som guld. Hon kommer vara mitt allt och, hon kommer vara. Vacker lika vacker som hennes Mamma.
När jag kommer in på sjukhuset, satt Oscar på en stol. Och han väntade tydligen på mig, jag var så spänd. På att träffa min nya vän.
Hon hade blå glittrande ögon, och små röda läppar. Och blont hår, som inte hade vuxit så mycket. Jag bar upp henne i min famn, och pussade henne på näsan. Precis då var det, något som blixtra till i rummet. Jag tittade mig omkring, det var Oscar som stod och tog kort med min mobil. Han la in den på insta, och så var det fullt med kommentarer och gillar.
Att någon kunde vara så vacker, som Miranda. Jag ska ta hand om henne, som min egen dotter.

~Sannas perspektiv~
Omar satt och gullade med Miranda medan, jag låg på sjukhus sängen. Och tittade på någon match, precis då kom Felix in i rummet med en bukett blommor. Han hade på sig en vit T-shirt, och ett par marin blå shorts.
Bakom han kom Ogge, med ett par svarta jeans. Och en blå T-shirt med en panda tryckt på, dom sprang fram till mig och kramade mig. Sedan lekte de med, Miranda en kort stund. Sedan ville Omar ha henne för sig själv, det knackade på dörren. Och Felix gick fram till mig och sa.
-Det är någon som vill träffa dig!
- va vem säger jag, och hoppas smått på att det ska vara Mira.
- Aja du får se säger han.
Med ett leende öppnar han dörren, och där står......
Där står tjejen, som jag saknat. Tjejen jag tappat kontakten med sedan den dagen jag träffade killarna, men det är ju inte deras fel. Och jag har ju också hittat min livs största kärlek, OSCAR ENESTAD ❤️
Hon hade på sig ett par vita höga jeans, och en vit blus. Och till de hade hon ett par Nike Air Force, och ett halsband. Hennes bruna vackra hår har växt, och hon hade lockat det.
När jag såg henne blev jag tårögd, skulle jag "Skratta, skrika, gråta,"
ASSå jag kände allt samtidigt, hon sprang fram till mig. Där jag låg i sängen, och omfamna mig i en. Saknad kram, en kram jag längtat efter av just henne.
Hon tittar mot Miranda, och killarna. och de tig grupp bilder med Miranda ocksåMed henne. Alla verkade älska henne, killarna och Mira verkade ha träffas innan. På något sätt kände de varandra rätt så bra,

~Miras perspektiv~
Sanna hade förändrats, hon hade en pojkvän som inte jag har. Helt fantastiska killkompisar, eller bro's som de kallar det. Och en underbara dotter, hon har fått sitt dröm liv. Men jobbet saknas he he, men det kommer hon få så småningom. Allt var perfekt hos henne, jag hade gjort slut med min PV. Eftersom han var otrogen mot mig, och det visste jag om hela tiden. Men jag spelade att jag inte visste om något, men en dag bestämde jag mig för att göra slut med honom. Och det gjorde jag, för mitt bästa och hans, värdens player var han. Och just nu håller jag på att falla för den blond/ bruna hår färgade killen, OO något på O var det, just Ogge så heter han. Han var jätte snäll och super gullig!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jaaaa nu har jag skrivit ett kapitel, som det tog 1 timma att skriva. Läs den GO GO GO 👆 MIRA is back on track ifall ni läst ❤️

I MOVE and MEET you againWo Geschichten leben. Entdecke jetzt