8

272 17 19
                                    

Ayato chtěl ještě něco namítnout, ale to se sídlem ozvalo zaklepání.
...

Poté všichni uslyšeli otevírání dveří a tiché ,,Haló?". Lisa se zvedla, ale Laito ji zastavil. ,,Chceme udělat velký příchod. Aby se vyděsila." ,,Tak dobrá." posadila se růžovláska. ,,To jsem nečekal." podivil se Ayato. ,,Nejsem tak zatvrdlá, jak vypadám. A teď dělejte co umíte." šibalsky se usmála a vzala si ze stolu hrníček s černým čajem. To jak se tam dostal, zůstává záhadou. Ayato, Laito, Kanato a Subaru odešli. Shu si lehl na pohovku někde v pozadí. Reiji se také posadil a vzal si druhý hrníček s černým čajem.
Po chvíli Lisa uslyšela křik. ,,Co to děláš? Nech mě!!" a hned na to se otevřely dveře a do místnosti vběhla hnědovlasá zelenoočka. Mohlo jí být tak 17. Hned za ní vešel Ayato, který se posadil do křesla. ,,Vítáme tě tu." řekl chladně Reiji. ,,Posaď se." pokynula jí Lisa a napila se svého čaje. Ta dívka poslechla a posadila se naproti nám. ,,Hm...Nová nevěsta." ozval se Laito, opírajíc se o zábradlí nad schody. ,,Ehh.." vyšlo z té holky. ,,Voníš lahodně." objevil se za ní Laito a olízl jí krk. ,,Nani?!" odsunula se od něj. ,,Chci taky ochutnat." olíznul jí ucho na druhé straně Kanato. ,,Přestaňte!!!" zakřičela ta holka. ,,Sklapni." objevil se u dveří Subaru. ,,Ano, to by stačilo. Řveš moc nahlas." utnula to Lisa. ,,Tobě by jako nevadilo když tě tady olizujou nějaký úchylové?!" utrhla se na ni. ,,Nemáš právo být drzá." řekla v klidu růžovláska. ,,A ty si jako co? Královna světa??" zvedla se naštvaně hnědovláska. ,,Chceš vyrvat hlasivky?" zeptala se v klidu růžovláska. ,,Ne!!" zděsila se nová nevěsta. ,,Tak se posaď a mlč." zpražila ji pohledem Lisa a pokynula Reijimu, že má převzít slovo.

∆∆∆
Takže další kapitola. Novou nevěstu máte v médiích. Jaké by jste jí dali jméno?? A uvědomte si, že pokud jí jméno nedáte, nevznikne další kapitola.

Lisa Sakamaki (DL FF)Where stories live. Discover now