3.Bölüm

6.3K 246 30
                                    

Sabah kalktığımda aynadan kendime baktım. Bugünün büyük gün olduğunu biliyordum. Bana bir sürü acı çektiren insanları pişman edeceğim ilk gün! Ilgın'ın ilk günü! Kötü kızın ilk günü! Hayatımı önüme koyduğum haftalar boyunca neredeyse hiç yemek yemediğim, günlerimin çoğunu hastanede geçirdiğim, Esila'dan kurtulup bambaşka Ilgın olduğum ilk gün!

Sıcak bir duş alıp kurulandıktan sonra zaten düz olan saçlarıma kırık bir fön çektim. Pijamalarımı çıkarıp dolabımın önüne geldiğimde bir süre bekledim. O kadar çok şey almıştım ki seçemiyordum. Altıma siyah şort ve siyah muz çorap üzerime ise siyah kazağımı giydim.

Ayakkabı odasına gidip siyah zımbalı dolgu topuklularımı giydim. Makyaj eşyalarımın önüne geldiğimde ince ama mavi gözlerimi ortaya çıkaran eyeliner çektim. Kırmızı ve bordo arasında dudaklarımı dolgun gösteren ruj sürdüm. Biraz rimel ve allık ile makyajımı tamamladım.

Oje kutumdan siyah ojelerimi çıkardım. Tırnaklarımı yediğim için oje sürmeyi bilmiyordum ama annem tüm püf noktalarını göstermişti.

Aynanın karşısına geçtiğimde gerçekten tatlı değilde seksi göründüğümü anladım. Ne kadarda değişmiştim. İki ay önce aynada kendime bakınca ağlarken şuanda kendime bakıp gülüyordum.

Aşağıya inerken telefonumu, cüzdanımı ve sigara paketimi aldım. Sigaraya başlamıştım ve beni rahatlattığını düşünüyorum. Merdivenlerden indikten sonra annem ve babam şaşırmışlardı. Daha önce hiç böyle giyinmemiş, oje sürmemiş ve makyaj yapmamıştım ama yeni tarzım buydu.

Babam "İşte benim Esila'm git ve herkesi pişman et" deyince "Esila değil, Ilgın baba unutma lütfen" dedim. Annem "Gerçekten çok yakışmış seni seviyoruz kızım unutma" dedikten sonra yanağıma sulu bir öpücük kondurdu. Sanırım artık tam anlamıyla mutlu olmaya başlıyordum.

Evden son kez kendime bakıp rujumu belirginleştirdikten sonra çıktım. Üzerimde tek farklı renk dudaklarım ve şimdi taktığım rayban gözlüklerimdi. Arabama atlayıp üzerini açtım. Son gaz giderken yoldan geçenler bakıyordu.

Okula yaklaşınca az da olsa heyecanlanmıştım. Rahatlamak için bir sigara yaktım ve gazı kökleyip tekerlikleri bağırtarak okula girdim. Park ederken hızımı kesmeden hafif bir drift çekip tek hamlede arabayı park ettim.

Cool bir şekilde arabamda inip saçlarımı savurdum. Sigaramdan uzun bir duman daha çekip seksi bir şekilde üfledim ve söndürme gereği duymadan attım. Gözlüğümü çıkarıp üstü açık olan arabamın içine attım. Okulun bütün ama bütün gözleri üzerimdeydi. Erkekler yiyecekmiş gibi bakarken kızların kıskanç bakışları her hallerinden belli oluyordu.

Gözlerim Mertcan ve çetesini aradığında her zaman ki banklarında oturduğunu gördüm. Mertcan'ın kucağında Arzu vardı şaşırdım mı? Tabi ki hayır. Bu pislikleri özledim mi? Canları cehenneme! Yavaş yavaş hepsinden intikamı mı alacağım.

Bahçede ki gözler hala bana bakarken yavaş hareketlerim ile okulun ortasından yürümeye başladım. Merdivenlere yaklaştığımda arkamdan birinin geldiğini hissettim. Tam bana yaklaşıp ellemeye çalışacakken bir anda arkamı döndüm ve kolunu ters çevirip önümde diz çöktürdüm. Yüzüne yaklaşıp "Eline koluna hakim ol bir daha kine kırar götüne sokarım" dedikten sonra erkekler kendi aralarında 'Ovv' demeye başladı.

Kolunu bırakıp ittirdikten sonra merdivenlerden hızlı adımlarımla çıktım. Telefonumun titreşimini hissettim arka cebimde. Kolay kolay çalmazdı hatta hiç çalmazdı kim olduğuna bakıp merakımı giderdim. Arayan babamdı "İşte benim kızım iyi diz çöktürdün" deyince "Sen nereden biliyorsun?" dedim. Bir kaç koruma takmıştı. Teşekkür ettikten sonra kapatıp cebime koydum.

Siz İstediniz! (Eski hali)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin