4.fejezet

752 43 1
                                    

Hogy nekem egy nyugodt napom nincs.
Kiderült, hogy Tazuna- san egy piás pali, akinek nem volt pénze szakképzett ninját bérelni, pedig szükséges lett volna. És persze ki issza meg ennek a levét? Persze, hogy én.

Már odafele megtámadott pár ködrejteki ninja.
Éppen az alvajárás technikáját teszteltem, amikor elhaladtunk egy pocsolya mellett. Erre egyből éber lettem, mivel már jó pár napja nem esett az eső vagyis nem lehetnének pocsolyák. Szigorúan előre nézve megszólaltam.- Sensei.- Kakashi rámnézett és bólintott. Nem sokkal később le is rendezték a másik három geninnel. Rám itt nem volt szükség.
A következő harc már nehezebb volt. De legalább találkoztam régi ismerőssel.
Sétáltunk az erdőben, amikor is egyszer csak leszállt egy gyanús köd. Sejtettem, hogy kihez tartozik a technika, de sejtésem be is igazolódott hamarosan. A ködben kirajzolódott egy ismerős alak, majd fennhangon megszólalt.
-Nicsak kit látnak szemeim. A másoló ninja, Sharingan Kakashi.
-Momochi Zabuza-san,ködrejtek démona.- üdvözölték egymást kissé sajátosan, aztán Zabuza észrevett minket is.
-Ó, csapatod is van. Élvezet lesz megölni őket egytől egyig.- futtatta végig tekintetét a trión, majd szeme rajtam akadt meg.- Jé, Tenshi is itt van! Rég láttalak Miyuki.- örült meg nekem.
- Cső Zabuza-san. Mi szél hozott erre?- kérdeztem.
- Hát, elvileg meg kéne ölnöm titeket, de téged kihagylak, mivel nincs kedvem még egy Shinra Tenseihez. Még mindig roppan néha a hátam a legutóbbitól.- magyarázta.
- Az érzés kölcsönös. Nekem sincs kedvem kiosztani néhány Shinra Tenseit. Akkor amíg te végzed a dolgod, én ott leszek.-mutattam egy fára nem messze.- De egyet mondok. Ha valamelyik idiótát véletlenül tényleg megölöd nem csak egy Shinra Tenseit fogsz kapni. Tehát harc, de max. ájulásig.
- Ez nekem nem éri meg. Tudod milyen régen nem harcoltam rendesen? Van egy ajánlatom. Ha itt végeztem, harcolok veled mégegyszer. Másodjára nem vesztek ellened. Kivéve ha van nálad egy katana.
- Felőlem.- legyintettem majd leültem az imént említett fa tövébe, ők pedig megkezdték a harcot. Azt kell mondjam, Zabuza határozottan erősebb lett, de mivel egyedül volt, így vesztésre állt.
Ekkor befutott egy ködrejteki ANBU-s, aki "végzett vele" és elvitte a holttestet. Én felálltam az ülőhelyemről és visszasétáltam hozzájuk.
-Te Miyuki. Miért hívott angyalnak? És ismered őt?- tudakolta Deszka.
- Tudod Deszka, khm.. Sakura, ez egyáltalán nem tartozik rád. Viszont ha még mindig kíváncsi vagy, kérdezd meg Zabuzát.
- De ő az előbb halt meg.
- Én ebben nem lennék olyan biztos. Sensei, éhes vagyok.
- Akkor ebédelünk.- törődött bele a Sensei.
- De Kakashi-sensei, én nem hoztam magammal kaját.- nyafogott Naruto.
- Mire mennél nélkülem.- sóhajtottam és a táskámból előszedtem a kész ráment, ami csak arra várt, hogy Naruto megegye.
- Hehe, semmire.- vakarta meg a tarkóját.
A nap további részében a Sensei megtanította (nekem újra) a chakra kontrollt, ami estére mindenkinek sikerült.
Másnap sikerült eléggé elaludnom és a többiek magamra hagytak. Szerencsére elég volt követnem a szőke chakráját, hogy megtaláljam őket. Erre mi fogad? Ezek szarrá veretik magukat Hakuval, míg Zabuza a Senseiel harcol. Nézzük csak. Először kiszedem Narutót és Sasukét Haku jutsujából, aztán szétválasztom Senseiéket.
Beugrottam a jégtükrök közé, mert eléggé vesztésre álltak Narutoék. Sasuke úgy nézett ki, mint egy tűpárna, ettől Naruto bedühödött és felébredt a Kyuubi. Először el kellett "altatnom" a Kyuubit, nehogy nagyobb gondot okozzon, ezért aktiváltam a Mangekyou Sharinganomat. Csak úgy tudok kommunikálni a Kyuubival, ha belenézek Naruto szemébe így egy kis erőszak segítségével el is értem, hogy rám nézzen. Bingó. Már ott is álltam a ketrec előtt, szembe a kilencfarkúval, aki egyből felismert.
- Mini Indra.- köszönt rám.
- Kurama. Ajánlatom van számodra. Csak akkor veszed át Naruto felett az irányítást, ha veszélybe kerül az élete, cserébe a barátod leszek. Tudom ám, hogy tele vagy gyűlölettel, de nem vagy egyedül ezzel az érzéssel.
- Majd meggondolom. De egyet kérek.
- A nagy Kurama kér tőlem valamit? Csak nem Shukakut kell megszivatni?- kérdeztem nevetve, mire csak morgott egyet.
- Azt a mosómedvét ne is emlegesd. Tehát, amit kérek az az, hogy ne legyél olyan mint az apád. Madarában még nálam is több gyűlölet van.-mondta komolyan.
- Ahj, rendben. Most viszont megyek és rendezek egy kis mészárlást.- köszöntem el tőle és újra a valóságban voltam. Kurama chakrája visszahúzódott és Naruto ájultan zuhant Sasuke mellé a földre. A tükröket gyorsan kellett összetörnöm, mivel Kakashi végső csapást akart mérni Zabuzára. Úgy ítéltem meg, hogy a helyzet nagyon sürgős, ezért a szemem még egy fokozatot feljebb váltott. És bumm. Megjelent a Rinneganom. Nem nagyon szeretem használni, mert a régi időkre emlékeztet, de vannak olyan helyzetek amikor nagyon muszáj. A mostani pedig az volt. Nem akartam egyiküket sem holtan látni.
- Shinra Tensei.-mondtam ki a jutsut, a tükrök pedig széttörtek.
Kakashi viszont túl gyors volt, Zabuza halála pedig elkerülhetetlen, mert Kakashi idézett kutyái lefogták, a mozgását ezzel nullára korlátozva. Ekkor a jutsu lecsapott. Viszont nem arra, akinek szánták. Zabuza élt és virult, mert a jutsu Hakut találta el. A fiú ugyanis testével védte meg társát, ezáltal ő maga halt meg.
Ekkor érkezett meg az egész helyzetért felelős személy az embereivel. Gato,egy kőgazdag, drogdíler meg még ki tudja milyen dolgokban jártas pali, aki rohadt kegyetlen és csak a pénz érdekli. Már úgy is a kiiktatási listámon volt, ezért örülök, hogy személyesen jött el meghalni.
- Tazuna, most tényleg meghalsz kezeim álltal.- jelentette be. Azt elfelejtettem mondani, hogy ez az egész hűhó azért volt, mert Gatonak nem tetszett, hogy a Hullámok földje hidat akar építeni, ezért mindent megtett, hogy Tazuna-sant (aki a hídmérnök), kiiktassa.
Ezek után megindult felénk, azzal a nyomi botjával. Egyre közelebb ért, amikor is meglátta a halott Hakut. Erre mit csinál az a gyökér?! Olyat tett, ami megbocsáthatatlan.
- Most bosszút állok azért, amit tettél, te kis nyomorult.- mondta a halottnak és elkezdte rúgdosni, ahol érte. Na ez nagyon felcseszte az agyamat. Hogy van mersze egy halottat meggyalázni?
- Valaki adjon egy katanát.- néztem egyenesen Gatora szikrázó szemekkel.- Adjatok egy katanát és eltűntetem ezt az embert a föld színéről.- fogatkoztam, mire Zabuza valahonnan kerített egyet.
- Ölj meg mindenkit helyettem is. Én már nem vagyok rá képes, túl súlyosak a sérüléseim. Max. pár percem van hátra. Láthatom még egyszer a halál angyalát?- kérdezte, én pedig bólintottam. Kakashi felkapta a fejét a megnevezésre. Anbusként ezen a néven híresültem el.
- Persze. Kéne nekem egy maszk. Úgy az igazi. Sensei passzoljon már ide egy ANBU maszkot, tudom, hogy van magánál egy, hiába csak volt ANBU-s.
- Mégis ki vagy te igazából?- kérdezte döbbenten, de attól még dobott nekem egy maszkot.
- A nevem Miyuki. Ezt eddig is tudta nem, Sensei? Most pedig intézze úgy, hogy Naruto, Sasuke és Sakura ne lásson semmit az elkövetkező történésekből. Még a végén sokkot kapnának.-tanácsoltam Kakashinak, aki bólintott.- Most pedig bevégzem a munkát.-
mondtam és egy szál katanával lerohantam a kb. 50 embert. Azt kell mondtam, egész jó munkát végeztem. Úgy látszik nem rozsdásodtam be, még mindig le tudok mészárolni akár egy kisebb sereget is egy darab katanával. Gatot direkt a végére hagytam. Vele még terveim vannak.
A hatás kedvéért lassan sétáltam hozzá és álltam meg előtte. Ő már halálra volt rémülve, mivel tudta, hogy ezt bukta, de nagyon csúnyán.
Magamhoz idéztem Indrát. Ő körülnézett, majd tekintete megállapodott rajtam.
- Mi ez a meszárszék? Ki idegelt fel ennyire?- ezt szeretem benne. Mindig higgadt.
- Ez az ember...-böktem Gatora.- megrugdostott egy halott embert, gyáván bosszúból, mert amikor még élt, nem mert kikezdeni Hakuval. Egy gyáva féreg vagy, Gato.- címeztem szavaimat annak a parasztnak.- Az ilyen embernek nincs kegyelem. Megteszed vagy tegyem én?- kérdeztem Indra felé nyújtva a katanát.
- Jobb lenne a sajátunkkal, de azok elég kényesek, nem valók ilyen mocskokra. Ezért kivételesen ez is megteszi.- vette el a felé nyújtott katanát.- Kedves Gato, legyél oly' kedves és szűnj meg létezni.- mondta és szó szerint félbevágta. Lerázta a fegyverről a rajta maradt vért és visszaadta.
*****
Ezután a küldetés után a 7-es csapat hanyatlásnak indult. Sasuke egyre jobban gyűlölt mindenkit, főleg Narutot és Sakurát. Engem valamiért tisztelt. Nem is. Inkább valahogy betegesen felnézett rám. Erre csak egyetlen magyarázatot találtam: szerintem valahogy végignézte azt a kis mészárlásomat.
Aztán olyan fél év múlva bekövetkezett az egyik legmeghatározóbb esemény a csapat életében. És nem éppen jó irányba terelt minket, hanem a legrosszabb felé.
Ez az esemény a chunnin vizsga volt.

(*・~・*)

Hello emberek!
Nagyon nem vagyok megelégedve magammal, ezért úgy döntöttem, hogy heti három- négy rész lesz csak, de azokat megpróbálom a legjobb tudásom szerint megírni nektek.
Remélem nem baj.

Egy Uchiha rinnegannalOù les histoires vivent. Découvrez maintenant