KARŞILIKSIZ SEVGİ

245 96 27
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

5. BÖLÜM:

KARŞILIKSIZ SEVGİ

Bir kalbe bağlı kalmak demek, ona karşı karşılıksız sevgi beklemekti. Benimki de karşılıksızdı. Sessizce onu kalbimde büyütüyordum ve bu her geçen gün daha da artıyordu. Bu histen çok korkuyordum. Çünkü bu karşılıksız sevgim hiç ona ulaşamayacaktı. Onun kalbinde başkası varken de ben hiçbir zaman görünmeyecektim...


Ben yine köşede kıyıda sessizce onu sevmeye devam edecektim.


O, beni hiçbir zaman göremeyecek olsa da...


"Anne, bavulları kapının önüne bıraktım. Babam nerede kaldı?" bavulları kapı önüne bırakıp belimi doğrulturken gözlerim her an kapıdaydı. Alnımın terimi silip odaya geçerken annem telefondan birine mesaj çekiyordu. Büyük ihtimalle ya babama ya da Barlas'aydı.


Annem geldiğimi fark ederek elindeki telefonu komodinin üstüne bırakırken "İlk göz ağrım? Sen de gelmeyeceğine emin misin?" diye tekrardan sorarken 'Hayır' dercesine başımı salladım. Gelmek istemiyordum.


Annem cevabımla iç çekip kollarını bana sardığında ben de eksik kalmadım. Hep böyle oluyordu. Annem her gidişinde bu soruyu sorar, aldığı cevapla üzülürdü ama belli etmeye çalışırdı.


"Senin de bizimle gelmeni o kadar çok istiyoruz ki ilk göz ağrım... aklım ve kalbim hep sen de kalıyor."


"Bir daha bu konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim anne. Her defasında aynı konuşma." annemden ayrıldığım gibi bakışlarımı kaçırırken babam içeriye girdi.


"Ee hadi! Uçağı kaçıracağız Sarışın!" acele etmelerini söylerken annem göz devirdi. Babam kızgın bakışlar atarak "Acele etmemizi söylüyorsun ama ortalıkta görünmeyen sensin kocacığım!" dediğinde babam, annemi duymazlıktan gelerek belinden tuttuğu gibi benim de omzundan sarılarak odadan çıkardı.

YANGINDA KALAN O GÖZLERWhere stories live. Discover now