Bölüm 42

100 4 0
                                    

NEHİR' DEN

Düğünümüzün erken saate başlayıp erken saatte bitmesi balayı yapacağımız şehre de aynı gün içerisinde varmamızı sağlamıştı.

Muğla, daha önce birçok defa geldiğimiz bir ildi. Burası Atlas ile yaşadığım ilklerin şehriydi. Atlas da bunu bildiğinden, balayımızı burada yapmak istemiştik.

Yorgunluğumuzu ve geç bir vaktin olmasını umursamayıp Atlas ile kendimizi deniz kenarına atmıştık ve şimdi el ele yürüyorduk.

Atlas' ında benim gibi denize aşık olması en sevdiğim ortak yönlerimizden biriydi ve şimdi bu yönümüzün tadını çıkarıyordum.

Atlas, geldiğimizden beri sessizdi. Sessizlik huzur verici olsa da heyecanımı biraz daha azaltmam gerekiyordu:

- Canım, ne düşünüyorsun öyle?

Atlas gülümseyip bana baktı.

- Yaşadığımız anları ve şu an hissettiğim huzuru düşünüyordum. (Bizi durdurduktan sonra belimden tutup beni kendine çekti) Beş yıl önce İngiltere' ye sadece kardeşim için gidiyordum. Bir yıl sonra seninle tanıştım, iki yıl boyunca seni uzaktan sevdim. O iki yılın sonunda bir karar verdim, sana aşkımı itiraf ettim. Ve şimdi, burada, denizin, ayın ve yıldızların şahitliğinde, benim yanımda, parmaklarımızdaki yüzüklerle bana aitsin. Eşimsin, her şeyimsin, huzurumsun. Ben çok mutluyum Nehir, daha önce hiç mutlu olmadığım kadar çok mutluyum. İyi ki sevdin beni, iyi ki eşim olarak seçtim seni. Seni çok seviyorum Nehir Aydın.

Gülümsedim.

- Bende seni çok seviyorum can bildiğim, deyip dudaklarından öpmeye başladım. Beni tamamen bedenine yapıştırdıktan sonra öpüşüme karşılık verdi.

İşte o an, zaman durdu. Dalga seslerini bile duymaz hale geldim. Sadece o vardı, ben vardım, biz vardık. Başka hiçbir şey...

ATLAS' TAN

Öpüşmemiz devam ederken onu kucağıma aldım ve odamıza götürdüm. O anın yaklaştığını hissetmemle bedenimi tutku ve arzu sardı.

Daha fazla sakin duramayacağımı anladığım an, eşimi soymaya başladım. Onu gerçekten eşim olması için hazırlamaya devam ettim.

Bedenimi saran inanılmaz tutkuya ve arzuya rağmen onu korkutmamaya, özen göstererek, narince ve sakince öpmeye devam ettim.

İkimizde çırılçıplak kaldığında onu bana, kendimi ona ait yaptım.

Vuslatımızın hissettirdiği mutlulukla eşimi sımsıkı sardım. Alnını öptükten sonra çıplak bedenlerimizi yorgan ile örttüm.

- İyi geceler Nehir' im.

- İyi geceler Atlas' ım.

İşte onunlayken zaman durmasını istediğim bir an daha gerçekleşmişti.

ASYA' DAN

Bulut' un isteğiyle, aynı şekilde benimde isteğimle gecenin bir vakti Bulut ile buluşmak için sessizce evden ayrıldım.

Bugün Atlas ve Nehir' in evlenmesinden, hala olacağımı öğrenmemden ve Meriç' in geçirdiği kısa bir baygınlıktan sonra abime Bulut ile sevgili olduğumuzu söyleyememiştim.

Ayrıca aynı ortamda bulunmamıza rağmen Bulut ile bir türlü yan yana gelememiştik. O misafirlerle ilgilenirken benimle iki dakika görüşmeye vakit bile bulamamıştı.

Bu durum biraz beni üzse de damadın kardeşi olduğundan bir şey diyememiştim. Ki abimin düğününde ben de az koşturmamıştım. Onu en iyi anlayacak kişiydim.

ÇOCUKLUK AŞKIM (Tamamlandı)Where stories live. Discover now