4

220 19 16
                                    

16.07.2011

Dragă jurnalule,

Vacanța de vară a venit mai repede, decât mă așteptam. Acum voi avea mai mult timp de citit. Asta dacă, mama nu va începe din nou să țipe la mine că nu fac nimic toată ziua și că doar îmi distrug vederea cu cărțile mele. Ea nu înțelege cât de important e pentru mine, cât de mult îmi place să mă afund într-o lectură, să îmi imaginez că totul e real, să mă desprind de cruda realitate.

Astăzi, am fost împreună cu o prietenă la micul restaurant din cartier. Nu îl vizitam foarte des, doar din când în când, dar mâncarea e foarte gustoasă și atmosfera e plăcută, nu e nimic sofisticat. Faptul că, familia lui Yoongi se ocupa de el, mă făcea să vreau să îl vizitez în fiecare zi, dar ar fi bătut la ochi și nici nu îmi permiteam. Situația financiară a familiei mele nu e foarte bună, din păcate.

Mama lui Yoongi ne-a adus rapid două porții de ramen. E o femeie atât de bună și blândă. Întotdeauna mă întreabă ce mai fac, cum merge școala, ce mai fac părinții mei. Se comportă foarte drăguț cu clienții ei. L-am văzut și pe brunet. Stătea la o masă mai retrasă și era concentrat în niște foi. Pentru un moment credeam că învață, fiind în ultimul an, poate se pregătea de examenele finale, dar mama lui s-a dus nervoasă la el și i-a spus să lase partiturile și compusul versurilor și să o ajute cu ultima marfă de pește adusă. Băiatul a bombănit ceva, și-a strâns foile și a plecat enervat de comportamentul femeii.

Și acum mă gândesc, ce fel de versuri compune el. Nu știu mai nimic despre el, absolut nimic. Curiozitatea mă omoară pe zi ce trece. Îmi doresc să vorbesc cu el, să îmi spună despre el, despre ce îi place să facă. Oare el chiar compune melodii? Mă întreb dacă și cântă. Totuși nu am auzit nimic despre asta, ar fi trebuit să aud ceva, dacă ia lecții de canto sau ceva.

Min Yoongi, de ce mă faci așa curioasă în privința vieții tale?

Moon Geum-Young

____________________________________

Hello ❤️ Am un singur lucru de spus: Urăsc haterii și oamenii care înfloresc orice știre minoră. Mulțumesc 😁

I got love: A diary for Min YoongiWhere stories live. Discover now