Bölüm #6 Ölüm Üstüne Ölüm

658 24 0
                                    

Arabayla zombi seslerine doğru gittiğimizde Hüseyin ; 

-Yanlışmı yapıyoruz doğrumu yapıyoruz bilemiyorum kardeşim . Dedi 

Ben ; 

-Tam emin değilim ama sağlıklı olan her iyi canlıyı kurtarmamız gerek . Dedim 

Seslere doğru yaklaştığımızda ben Hüseyine Hüseyin bana bakarak kala kaldık . Resmen zombi ordusu kendilerini savunmaya çalışan 5 tane adama saldırıyordu . Zombiler en az 30-35 tane vardı . Arabadan indik ve Hüseyine çakılarımdan bitanesini verdim ve neresine saplaması gerektiğini söyledim ve bende arabadan aldıgım levyeyle zombilere giriştim . 5 adamdan birisi gözümüzün önünde yere yatırıldı ve yenildi üzerine 5 tane zombi çullanmıştı fakat ona bir şey yapamazdık . 

Zombilerin arasına geldiğimizde Hüseyin eline verdiğim çakıyla 2 zombiyi halletmişti sanırım korkusunu yenmişti . Ben ise önümden gelen zombinin üzerine zıplayarak levyeyle kafasını deldim . Fakat her yanımdan zombiler saldırıyordu bir şey yapamazdım Hüseyine baktıgımda zor dayanmaya başlamıştı . Hüseyine ıslık çalarak arabaya dogru gitmesini söyledim . Hüseyin arabaya dogru kosarken gözlerimin önünde bir adamı daha yediler fakat adamın cebinden kullanılmamış bir çakı çıkmıştı . 

Hüseyine baktığımda arabanın yanında CrossBow sahibi olan bir adamla savaşıyordu adam arabamızı çalıp kaçmak istiyordu heralde . Zor dayandıgım zombilerden kurtularak arabaya doğru koşmayı başardım fakat adam hüseyini altına almış yumruklar içinde boğuyordu . Arabaya doğru yaklaşınca yönümü değiştirdim ve Hüseyinin üstündeki adamın sırtına atladım ve geri çektim yere yatırarak gözlerine çakıyı soktum adam aniden çok fazla kan kaybetmeye başladı fakat biz iyi olanları kurtarıyoruz kötü olanları değil . 

Adamın CrossBow'unu aldım ve Hüseyin ile birlikte arabaya bindik . Geri çekildik ve gözlerine çakı soktuğum adamın yiyilişini izledik . Fakat diğer adamlara baktığımızda hiçbirinin sabredicek gücü kalmamış hepsi yere yatırılmış afiyetle yeniyordu . Aşşalık zombiler yemeye doymayınca bize saldırdılar . Arabayı geri geri sürdüm , direksiyonu sağa döndürerek drift attım ve kaçmayı başardım . Kalbimiz küt küt atıyordu . Hüseyin ; 

-Şimdi ne yapacağız ?? . Dedi . 

Ben soğuk kanlılığımı koruyarak birşey demedim ve arabayı geri çevirdim . 

Zombilerin üzerine doğru tam gaz bastım ....

SALGINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin