Bölüm #3 Korku

932 31 3
                                    

Merve beni gördüğünde sevinmişti fakat bana doğru koşarken ayağı çimenlerin arasındaki taşa takılıp yere düştü ve bağırmaya başladı . Ben zombilerin ona yaklaştığını gördükten sonra hemen koştum ve evden aldığım bıçağı çıkarıp birinin kafasına sapladım diğerinide geriye doğru ittirdim ve bıçağı boynuna soktum .

Merve yerde korkular içindeydi yanına gittim ayağı kaldırdım ve bana ;

-Abi neler oluyor ??

Ben ; 

-Neler olduğundan tam emin değilim ama iyi şeyler olmadığı kesin , diyerek Merveyi ayağı kaldırdım . Ve babamın nereye gittiğini sordum fakat Merve okadar çok korkmuştuki babamın yanından ayrıldığını bile unutmuştu .

Merveyi alıp yavaşca eve götürdüm ve bundan sonra yanına ucu sivri şeyler taşımasını , zombilerin neresinden vurulup öldüğünü söyledim . 

Henüz kapıdaki arabayı hiç kullanmamıştım . Merveyi eve bıraktığım zaman aklıma babamı arabayla aramak daha kolay gelir diye bir şey geldi ve arabanın anahtarını aldım dışarı çıktım . Arabaya bindim kontağı çevirdim ve arabayı çalıştırdım . İlk önce Merveyi bulduğum yerleri aramaya başladım fakat hava kararmaya başlamıştı gözüm artık neredeyse bir şey göremez hâle gelmişti . 

Farları yakmak hiç istemiyordum çünkü dışarıda çok fazla zombi vardı zaten hareket eden bir şey gördükleri zaman direk sadırıyorlardı . Parkın oralara baktığım zaman babamı bulamamıştım ve aklıma kahvehaneler geldi . Arabayla aradım aradım aradım gezmediğim yer kalmamıştı . Arkama 15-20 tane zombi takılmıştı arabayı hızlı sürdüm ve durdurdum , torpido gözüne baktım çakmak ve rulo peçete vardı . Peçeteden 10 parça kopardım  ve çakmakla ateşe verdim . Peçeteleri yola attıktan sonra biraz ilerleyip durdum ve saf zombilerin bu numaramı yemelerini izledim .

İlerideki köşeden bir köpek sesi ; 

-Hav! Hav! , diye bağırıyordu . Merak ettim arabayı köşede bırakıp , arkamı duvara yaslayıp sese doğru gitmeye başladım ...

SALGINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin