70

537 73 8
                                    

parkjimin

apreciat de jeonjungkook, taehyung și alți 883,824 parkjimin îmi vor lipsi micile noastre sesiuni de sărutat înainte de spectacolele tale, alergând pe coridoarele locurilor, păcălind staff-ul, urmărindu-ți repetiția, îmbrățișări în autobuzul de tu...

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

apreciat de jeonjungkook, taehyung și alți 883,824 
parkjimin îmi vor lipsi micile noastre sesiuni de sărutat înainte de spectacolele tale, alergând pe coridoarele locurilor, păcălind staff-ul, urmărindu-ți repetiția, îmbrățișări în autobuzul de turneu și făcând memorii la 3 dimineața în camera de hotel, dar sunt bucuros că ești acasă cu bine acum. sunt mândru la naiba pentru tot ce ai realizat. am început să fiu fan al tău când tocmai ai debutat și aveai poate 60 de fani. acum sunt norocos să adorm lângă tine în fiecare seară. ajung să te numesc al meu. te iubesc Min Yoongi. mulțumesc că mă iubești înapoi. 

Vezi toate 77484 comentarii

yooongi._spam you guys are freaking goals i swear

minagust_yoongi și aici vin lacrimile din nou

yoonminnie memorii la 3 dimineața în camera de hotel 😏😉

junghoseok o să bârfesc de obrăznicie, vă iubesc băieți

yoongiii_min micuța sesiune de săruturi înainte de show-uri sunt-

yoongis.hands_ te-am urmărit de când erai doar un fan. văzând că obții iubirea și atenția pe care o meriți de la băiatul pe care îl iubești mă face fericit!

agustd.addy sunt emo

officialminyoongi dang baby boy you're thicc
♡ 620,928 aprecieri

instagram | yoonmin [TRADUCERE]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora