•Sonunda kavuştuk•

463 74 25
                                    


Bölüm 10

Sonunda kavuştuk


"Tae, ben çıkıyorum!"

Genç azrail okuduğu paragrafın son cümlesini de bitirdikten sonra sayfanın arasına ayraç koyup dünyaya inmek için hazırlanan Yoongi'nin yanına gitti.

"Hyung, dediğim gibi istersen ben kendim halledebilirim."

"Saçmalama. Bende bayılmıyorum senin işini yapmaya ama Taemin'in adamları her yerdeler. O yüzden hiç bir yere gitme ve uslu uslu otur."

Taehyung uslu bir çocuk gibi dudağını büzüp kafasını aşağı yukarı salladı. Yoongi son kez Taehyung'a baktı ve oluşturduğu geçitin içinden geçti.

Genç azrail'in işte şimdi sıkılma vaktiydi. Evde yapabileceği hiç bir şey yoktu. Ayrıca burası Yoongi'nin evi olduğu için burada hiç bir eşyası da yoktu. 'Keşke Yoongi Hyung gitmeden önce ondan birkaç eşyamı getirmesini isteseydim' diye geçirdi içinden.

Tamam.. evden ayrılmayacağına dair Yoongi'ye söz vermiş olabilirdi. Fakat evde de bütün gün yatamazdı. Evi birkaç metre ötedeydi ve sorun çıkacağını düşünmüyordu.

Evden çıkmadan önce askılıkta olan siyah pelirini hızlıca giydi ve şapkasını da gözlerini tamemen kapatacak şekilde taktıktan sonra siyah ve kırmızı renklerinden oluşan evi terk edip kendi evine doğru uçmaya başladı.

***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

Uzun zamandır görmediği evinin kapısının önüne geldiğinde istemsizce gülümsemişti.

Büyük siyah kapıdan içeri girerken. Normalde her yerde ışık yanan ev şimdi kapkaranlıktı. Elini kaldırıp parmak şıklattığında artık eskisi gibi tekrar her yer aydınlıktı.

Kapının hemen yanındaki salona geçtiğinde hızlı olması gerektiği aklına gelmiş ve hızlıca kitaplığından bir kaç kitap alıp çıkacağı sırada girerken yaktığı bütün ışıklar sönmüştü.

Ters bir şeylerin olduğunu anlamıştı ve elindeki kitapları cübbenin iç cebine koyup hızlıca karşısındaki duvara sırtını verdi. Ayak sesleri kulağına dolarken kendini korumak adına hazırda bekliyordu.

Ayak seslerinin hemen yanında hissettiginde saklandığı yerden çıkıp kim olduğunu bilmediği azraile saldıracağı sırada o Taehyung'dan önce davranmış ve Taehyung'un vücudunun kaskatı kesilmesini sağlayacak bir büyü yapmıştı.

Taehyung hareket etmeye ne kadar çalışırsa çalışsın gözleri dışında hiç bir yeri hareket etmiyordu. Karşısındaki adam Taehyung gibi siyah cübbesinin şapkasını gözlerinin üstüne kadar indirmişti.

I Will Protect You▪TaeJinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin