•Seni Seviyorum Hyung.• 2

567 85 43
                                    

Bölüm 6

Part 2

"Seni seviyorum Hyung." 2

Seok Jin 6 yaşında

''Artık elimi bırakman gerekiyor Seok Jin.''

Seok Jin, Taehyung'un eline biraz daha sarılmış ve onu bırakmamakta kararlılığını göstermişti. Buradaki herkes onu korkutuyordu. Ya bu kocaman yerde kaybolursa, ya buradaki çocuklar onu utandırırlarsa diye düşünemdeden edemiyordu.

Taehyung, Seok Jin'in korktuğunu anlayınca durdu ve minik çocuk ile aynı boya gelebilmek için dizleri üstüne çöküp minik ellerini büyük elleri arasına aldı.

''Bak Seok Jin-ah korktuğunun farkındayım ama okula gitmek sandığın kadar kötü bir şey değil. Yani anasınıfı sandığın kadar kötü değil. Burada sadece yaşıtlarınla oyun oynayacaksın. Kulağa eğlenceli gelmiyor mu?''

Seok Jin cevap vermeden sadece yere bakıyordu. Yetimhanede bir sürü arkadaşı vardı tabi ama bu çocuklar farklıydı. Onların aileleri vardı ilk olarak. Ailesi olmadığı için kendisini dışlarlar diye bir korku da vardı içinde.

'' Sorun ne? Neden bu kadar çok korkuyorsun?''

Minik Seok Jin dayanamayıp bir sürü renklerle süslenmiş okul kapısının önünde hıçkırarak ağlamaya başladı. Ağlamayacağına dair Namjoon Hyung'una söz vermişti ama şimdi ağlayınca kendini daha da kötü hissediyordu.

''Pekala Seok Jin-ah, anca beraber kanca beraber.''

Taehyung, minik bedeni kolları arasına aldı ve bir sürü çocukların olduğu sınıfa hiç düşünmeden girdi. Fakat girdiği an da keşke düşünseydim diye geçirdi içinden. Burada o kadar çok çocuk vardı ki boğulduğunu hissediyordu. Seok Jin istisnaydı onun için. Yutkundu ve Seok Jin için diyerek etrafta göz gezdirdi.

''Size nasıl yardım edebilirim?''

Yanına ne zaman geldiğini fark etmediği bu kahverengi uzun saçları olan ve böyle bir ortama göre üstündeki kısa elbise yüzünden itici görünen bu kadına göz ucuyla bakmıştı.

''Alışana kadar yanında kalmak istiyorum.''

Demişti kısaca Taehyung.

''Tabii ki. Bu arada be Eun Hee. Sınıfın öğretmeniyim.''

'' Ne kadar güzel. Hadi Seok Jin-ah gel seninle şu çocukla tanışalım.''

Seok Jin'in ağlaması kesilmişti ve sadece Taehyung'un boynuna sardığı minik tombik kollarını biraz daha sıkılaştırmıştı. Burada olmaktan memnun değildi.

Taehyung saçları iki yandan toplanmış sarı saçlı kızın yanına oturdu ve Seok Jin'in ellerini boynundan kurtararak yere oturtturup minik kızı görmesini sağladı.

''Hey minik kız, Ben Taehyung ve bu da-''

''Burada olmak için çok büyük değil misin Taehyung?''

Taehyung duyduklarıyla şoka girerken gözleri sonuna kadar açılmıştı. Bu minik kızın ona adıyla seslenmesine mi, yoksa sözünü kesmesine mi sinirlense bilemedi. Bu çocuk çok sinirini bozmuştu orası kesin.

I Will Protect You▪TaeJinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin