Tak trochu mŕtva

39 8 7
                                    

Bežné ranné zvonenie - zožieralo ma rovnako ako ľudská blbosť . Nechcela som žiť , nechcela som dýchať chcela som len snívať . Ľudia lámali moje srdce už dlho a ja som ticho trpela . Bola som polomŕtva . Wilow Olive Secrive je v tomto živote len nula , ktorá musí ísť do školy .
 
,, Dobrý deň ! " ,, Zdravím zdochlinu ." ,, Stíchni Leon ! Kto je pre pána Jána ten pri mojej lavici a baví sa s Kylie ?! " Potichu som sa dostala k mojej lavici zožieraná myšlienkami . ,,Ah , Liv toto je môj bratranec Dameon Tristan Deesapierl . Dameon toto je Wilow Olive Secrive . Liv výborne kreslí . " Pozrela som sa na neho alá nerozumiem apropo Kylie mi nič nikdy o ňom nespomenula . ,, Dameon je zažratý do umenia a raz som mu ukázala tvoje kresby a malby . Nenakreslíš mu niečo ??? " ,, Ehmm , samozrejme, že nie Liv má toho veľa . Fakt som nevedel , že otravuješ všetkých . " ,, Mohlaaa by som len mi musíš povedať čo . A Kylie to dlžím , takže fajn . " ,, Prečo si smutná ? " ,, Čo ja nie som smutná , ani náhodou . Som skôr deprimovaná . Inak Kylie prečo si mi tuto Dameona nespomínala ? " Dameon sa ma jemne dotkol ruky . Bolo to divné , hneď som sa odtiahla . ,, Ehh sorry , nechcel som . Fakt ... . " ,, Nechaj tak , bol to len omyl . Kylie vysvetlenie ! " ,, No o Dameonovi som sa dozvedela len nedávno . Dameon je syn sestri mojej matky Lucindy . Lucinda sa odsťahovala s Dameonovím otcom Eathnom . Veď vieš . " ,, Aha tak to veľa vysvetluje . " Sadli sme si , lebo sa začalo vyučovanie . Dameon sedel z opačnej strany Kylie . Učiteľka ho ani nepredstavila , ale čo môžme čakať od Nessielovej . Bol zvláštny a ešte zvláštnejší bol jeho dotyk . Bol síce letmý , ale bolo to nepríjemne , akoby sa mi hrabal v spomienkach , alebo čo . Dameon bol zvláštny a nezvyčajne pekný jeho oči ani nepatrili do tejto dimenzie . Nie , nie nezamilovala som sa .

S Kylie sme išli práve na obed , keď prišiel ... Dameon . ,, Ah mohol by som si sadnúť k vám ? S ' il vous plait , Kylieeeeeeee . Rovno môžem Liv povedať, čo chcem nakresliť . " Francúzština ??? On je nenormálny . ,,Fajn ,, mne to nevadí , ale spýtaj sa tuto Liv . " ,, Nemám nič proti , veď ste rodina a ja nie som rozvracačka . " ,, Liiiivvvvvyyyyy ty si top !!! " ,, Dameon Liv nie je zvyknutá na oslovenie Livy , dokonca som jediná , kto jej vraví Liv inak ju volajú Wilow alebo Will . Mne sa viac páči Liv . " ,, Kylie myslím , že Liv je zle . Nemyslíš si , že ... ? " ,, Nie to sa nemôže stať , nemožné . Secrivovci neboli taký . Ale Liv sa to nikdy pri mne nestalo . Poď zoberieme ju do súkromia , neďaleko na dvore je ukrytá lavička . " ,, Kylieeeeeeeeee čo sa deje , je mi blbooooo . Všetko sa mi mihá . Rinčí mi v ušiach . Kylie musím si sadnúť . " ,, Dameon čo si jej spravil ? " ,, Nič , len som sa jej dotkol , chcel som vedieť ako cítiť človeka , ale to ona zjavne nie je ." ,, Dameon Tristan Alexej Henry Christian de  Lostreisteichn zabijem ťa ak si jej niečo spravil . " ,, Kylie Caroline Sophie Elizabeth Taylor Rowena de Lestawood nezabiješ , aj keby si chcela . 😩😒😛 " ,, Ak mi ešte raz povieš Rowena pred už prebratou Liv tak ťa zabijem aj dvakrát a ver mi ,že to ty budeš ten , kto to bude vysvetľovať !!! " Kylie , Rowena ? Čo sa tu sakra deje .

,, Vieš , my sme akosi nadľudia , stvorenia , alebo spáči , ako chceš . Ide o to , že ani ty nie si obyčajné dievča . Si špeciálny druh spáča , takzvaný mortspáč - mŕtvy spáč . Mortspáč je vlastne spáč , ktorý sa narodil nešťastnému človeku a spáčovi , je to zriedkavé , ale ty si jednoducho ide o to , že ak sa takýto typ ako ty nezaľúbi , prestane existovať a preto si dostala tú závrať ... . Ak sa do týždňa nezaľúbiš prestaneš existovať . Ak sa zaľúbiš do spáča zostaneš spáčka , ak do človeka budeš človek . Ako sa volajú tvoji rodičia zaslobodna , nenahlásili ťa , čo môže mať fatálny následok . " ,, Hannah dela Wetrewst a Jackson Secrive . " Rozrevala som sa , inak to nešlo . Čo by ste robili , keby vám povedal niekto , že o necelých 7 dní zomriete ? ,, Liv neboj , my niečo vymyslíme . Ja ťa nenechám umrieť . Ty a Kylie ste najlepšie čo ma v živote postihlo . A to ťa poznám deň , no vlastne dlhšie , len ty o tom nevieš a ani Kylie . Liv ty nemôžeš zomrieť . Prisahám bohu ti niekoho nájdeme . Ty budeš žiť . Len musíš veriť . "

Tak trochu mŕtva (DOKONČENÉ)Место, где живут истории. Откройте их для себя