yirmi bir.

13.1K 930 1K
                                    



kemerlerinizi bağlayın ve bölümleri atlamayın. sizi uçuruyorum artık.

sebebini bilenler çaktırmasın. ;)

dananın kuyruğu kopsun bakalım.


"Bu ne şimdi?" diye sordu, Selen elindeki telefonuna dik dik bakarken. Kütüphanede ders çalışıyorduk ancak şimdi çalan zille beraber kantine gelmiş ve her zamanki gibi en köşedeki masamıza oturmuştuk.

Başım çok ağrıyordu. Bütün gece uykusuz kalmıştım. Bu da yetmemiş gibi bir de gecenin köründe Çağın beni arayıp o, her ne istersen yaparım lafıma karşılık olarak tekrardan beraber olmamızı istemişti. Ona sadece siktirip gitmesini söylemiştim. Bana değer falan vermiyordu, verseydi de umrumda olmazdı zaten. O sadece ben ondan ayrıldığımdan dolayı benden ayrılmak istiyordu.

"Telefonumda sayısız bildirim var," dedi Selen şaşkın bir sesle. Saatlerdir kütüphanede olduğumuzdan dolayı telefonlarımıza hiç bakmamıştık. "Instagramda bir sürü yorumda etiketleniyorum. Ne?"

Öğleden sonra bütün derslerimiz boştu ve ders çalışmaya, okulun kütüphanesine geçmiştik. Şimdi son teneffüsteydik ve bir saat daha ders çalışmak için ihtiyacımız olan kafeini almaya gelmiştik. Telefonumu elime aldığımda, bana da bir sürü bildirim gelmeye başladığını gördüm ve donup kaldım.

Çünkü bütün gözler, bana dönmüştü

"Yine ne oldu?" diye sordu Doğu sıkıntılı bir nefes verirken.

Ellerim titrerken, telefonumun parmak izi tuşuna tıkladım ve Instagrama girdim. Bir gönderide etiketlenmiştim ve gelen bütün yorumlar, o gönderiye yapılmıştı.

Sertçe yutkundum ve terleyen ellerimle gönderiye bastım. Selen'in bakışlarını üzerimde hissedebiliyordum ancak bana bir şey söylemeden, sadece o gönderiyi görmemi bekliyormuş gibi bakıyordu. Gönderiye bastım.

Bu bir fotoğraftı. Çocuğun yüzü belli olmuyordu. Kucağına çıkmış ve kafasını eğmiş kızın da yüzü görünmüyordu ancak ışıkta parıldayan kahverengi saçlarıyla, kızın üzerine beni etiketlemişlerdi. Kızın tam olarak kim olduğu hiç belli olmadığından dolayı, herkesin kızın ben olduğumu düşünmemesi imkansızdı. Oraya etiketlenmiş o kızın ben olduğumdan, herkes son derece emindi.

Üzerine beni etiketledikleri kız, tanımadığım bir çocuğun kucağındaydı ve çocuğun üzerinde de biri etiketliydi.

anlaşılan dün gece birileri epey bir eğlenmiş. @yalkinarkan @destinayakar

Fotoğrafın altında yazan açıklama, buydu.

"Bu ne?" diye sordum titreyen sesimle.

Herkesin buraya baktığını farkındaydım ancak hiçbiri bana bir şey diyemiyorlardı. Başkası olsa, bununla anında dalga geçeceklerini biliyordum. Ve evet, benimle de dalga geçeceklerdi. Sadece, şok içerisindelerdi.

"Ne oluyor lan?" diye bağırdı bakışların da üzerimizde olduğunu fark eden Doğu. Duraksadım, ne demem gerektiğini bilmiyordum.

Tam o sırada, telefonuma mesaj geldi.

Çağın Uysal: Beni onun için mi reddetmiştin?

GECENİN DÖRDÜ | TEXTINGWhere stories live. Discover now