28

5K 309 86
                                    

Bölüme birkaç fotoğraf ekliyorum ama sizden ricam kıyafete ve kişilere çok takılmayın karakterler için belirli kişiler seçmemiştim daha önce ilerleyen bölümlerde belki seçebilirsem şaaparım o zamana kadar hayal gücünüze güveniyorumm

Bu arada gerçekten upuzun bir bölüm yazdım satır arası yorumlarda buluşalım mı?


Elinden tuttuğum Efkan'ı sokak sanatçılarının karşısına sürüklerken dudağımı ısırıp gülümsedim. Şu ana kadar her şey çok güzeldi.

Efkan beni kendi etrafımda döndürürken gülüp kafamı omzuna yasladım. Şarkılarla uyumlu bir şekilde kımıldanıyorduk.

Kafamızda bir plan olmadığı için bomboş yürür etrafı gezeriz demiştik ama cadde üzerinde o kadar çok kafe, mağaza vardı ki etraf cıvıl cıvıldı. Ara sokaklarda da böyle güzelliklerle karşılaşıyorduk işte.

"Geliyorum hemen." Efkan saçlarıma öpücük bırakıp bir anda kalabalığın arasında kaybolunca kaşlarımı çattım. İnsanlar bizim gibi sokak sanatçısını dinlemek için durmuş ufak çaplı bir kalabalık oluşturmuştuk. Dans edenler bile vardı.

Efkan'ı gözden kaybederken geleceğine emin olduğumdan dans edenleri izlemeye başladım gülümseyerek. Etraf cıvıl cıvıldı bir de hava ılık ılık esiyordu. Otelden çıkarken kalın montumu almadığıma mutlu olmuştum. Belime sarılan kolla korkuyla arkama döndüm.

"Aaaa" Efkan'ın elindeki çiçek buketine şaşırırken onun gülümseyerek bana bakmasıyla gülüp çiçekleri aldım.

"Sana bitki almak isterdim, birlikte büyütelim diye ama görünce aklıma sen geldin hem kıyafetinle de uyumlu olur diye düşündüm." dudaklarını kulağımdan uzaklaştırıp yanağıma bir öpücük bıraktı. Tüylerim diken diken olmuştu resmen.

"Teşekkür ederim, ne desem bilemedim şimdi." işaret parmağını yanağına doğru götürüp gözlerini havaya dikince güldüm bu hareketine. Çok sevimliydi ya insanı delirtirdi bu kadarı artık.

Parmak uçlarımda yükselip yanağına bir öpücük bırakırken elimi omzuna koymuştum belime sıkıca sarılıp beni kendine çekince elimle yanağını okşadım.

"Çok tatlısın."

"Bitki konusunda ciddiyim, birlikte büyüteceğimiz bir sürü bitki alalım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bitki konusunda ciddiyim, birlikte büyüteceğimiz bir sürü bitki alalım. Bu aldığım çiçekler solar gider ama bitki emek ister baktıkça güzelleşir biz de onun gibi solmayalım hiç." saçlarımı kulağımın arasına sıkıştırırken ikimizin arasında kalan çiçeklere baktım. Siyah kartona sarılmış pembeli beyazlı bir sürü çiçek vardı demette. O kadar güzeldi ki.

"Sana aşık olayım diye böyle yapıyorsan çok çabalamana gerek yok biliyorsun değil mi?" sırıtıp yanağımı öptü.

"Zaten biliyorum eninde sonunda bana aşık olacaksın, hatta olmuş olabilirsin." boynumdan doğru kızarmaya başladığıma o kadar emindim ki. Beni etkilediğin çok iyi farkındaydı.

Nepenthe (Çat Kapı Aşk Serisi 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin