Chapter 16 ● He hasn't been with another woman since he met you.

1.1K 76 2
                                    

Събудих се на дивана. Хари спеше до мен. Беше ме прегърнал през кръста. Усмихнах се, не знам защо.Обърнах се бавно към него, внимавайки да не го събудя. Хари беше наистина красив мъж. Но пък и голям идиот. Засмях се. Той мрази да го наричам идиот.

-        Само като видя да се усмихваш така, знам, че в красивия си и извратен ум, ме наричаш идиот.

-        Не знам за какво говориш. – казах и се усмихнах. – Добро утро, Хари.

-        Добро утро, Хими. – каза той и се засмя.

-        Ако още един път ми кажеш така, ще те гръмна.

-        Как е ръката? Боли ли те? – попита ме леко притеснено.

-        Не, но цялата съм схваната. – засмях се.

-        Е, на мен не ми пречи да те хвърля на леглото. –каза и ми намигна.

-        Мечтай си, Хари. Мечтите са хубаво нещо. – Той се засмя, намигна ми и стана. Вдигна ме на ръце и тръгна към стълбите .- Хари, ще падна.- извиках. Той се засмя. И се затича. – Хари, ако ме изпуснеш, ще те гръмна.

-        Ако те изпусна, кой ще ме напива? Кой ще ме надрусва? И кой ще вика зад кола, пред която има трима обучени стрелци и побърканият им шеф? – попита той, влизайки в стаята.

-        Ей, ти ме надруса, не аз теб. – защитих се, а той се засмя и ме хвърли на леглото. После легна върху мен и ме погледна в очите.

-        Някога имала ли си сериозна връзка? – попита ме изведнъж.

-        Не. Никога не съм обичала. Не знам защо. Може би, след това, което се случи преди три години, се затворих по някакъв начин за връзки. А и не вярвам в приказката за принца на бял кон, който ще дойде и ще се бори. В двадесет и първи век мъжете са слаби.

-        Не вярваш ли в любовта от пръв поглед? – попита ме той.

-        Това са глупости. Любовта не съществува. Тя е просто чувство на привързаност, нищо повече.  Накрая все някога ще ти омръзне. Всичко омръзва рано или късно. Всичко, без омразата.

-        Омразата ти към Майкъл? Някой ден ще ми кажеш ли какво се е случило? – попита ме той.

-        Може би да, може би, не учените още не са разбрали. – казах и той си засмя. – Ами ти. Имало ли е любов в живота на великия Хари Стайлс?

RevengeWhere stories live. Discover now