17. De nieuwe leden van de barbie club

1.1K 68 2
                                    

(Benthe)
"Ik heb nagedacht, ik ga het doen." Zeg ik. "Super kunnen we meteen beginnen, het eerste wat we gaan doen is een concert...." Zegt Jason aan de telefoon. "Wacht, nee, ik doe geen concert daar ben ik niet klaar voor." Zeg ik. "Benthe je kunt niet je hele leven nadenken over een kans die maar één keer in je leven komt, ik zal het wat makkelijker voor je maken, je mag optreden met grote sterren en de winnaars van de wedstrijd." "Ik wil die winnaars eerst zien." "Ok morgen na school naar mijn huis komen dan kun je ze zien." "Ok doei." Ik weet niet of ik zo blij ben dat ik heb gewonnen. Natuurlijk, ik was super verrast en reageerde blij, maar wat moet je anders. Ik heb ook nog ruzie met Luna, ik weet niet of dat nog ooit goed komt.

"Er is een nieuwe leerling." Zegt onze wiskunde lerares. Meteen klinkt er gefluister door de klas. "Nou eigenlijk 2 nieuwe leerlingen, het is een tweeling, dit zijn Desy en Kacy." Zegt ze. "Hey iedereen, ik ben Desy, en ehm, waar kan ik zitten?" Zegt Desy, ik mag haar nu al niet. "Gaan jullie maar naast elkaar zitten, op de tweede rij in het midden." Zegt onze lerares, de meisjes lopen naar de plaats die de docent net heeft beschreven. Achter Jesy en Stacy.

(Jesy)
De twee nieuwe meisjes komen achter Stacy en mij te zitten, we draaien ons om. "Dus, Desy en Kacy was het toch, ik ben Jesy en dit is Stacy." Zeg ik. "Hai, ik ben Desy mijn tweelingzusje is nogal verlegen, zijn jullie populair?" "Natuurlijk zijn we populair en we kunnen jou ook populair maken." "En Kacy, hebben we een deal." "Jullie horen vanaf nu bij ons groepje." Ik geef ze een high five, de bel gaat. "We hebben nu lunch, onze tafel is die in het midden, daarna hebben we uitval ik leg jullie zo alles uit."

"Brand los." Zegt Desy. "We hebben een aartsvijand, dat meisje, ze heet Benthe." Zeg ik en ik wijs naar Benthe. "Ze heeft 2 vriendinnen, Luna en Emma, maar ze heeft nu ruzie met Luna." Vervolgt Stacy. "En Stacy word nu nep vriendinnen met haar, hé, zo kunnen we jullie testen, ga naar haar toe en zorg dat ze zich rot voelt." Desy knikt en ze loopt op Benthe af.

"En voelt ze zich rot?" Zegt Stacy. "Natuurlijk, en ik heb jullie hele plan al door." Zegt Desy en ze legt ons plan helemaal uit.
"Ik ken jou ergens van, is het niet." Zeg ik. "Ja ik ook, jij stond op de cheque die Benthe kreeg, samen met nog wat andere." Zegt Stacy. "Ja dat klopt, ik ben de winnaar van de zang wedstrijd, Benthe is de winnaar van de hiphop wedstrijd of niet, ik heb haar filmpje gezien." Zegt Desy. "Ja, perfect, ik heb een plan, Benthe doet mee aan dat concert, dat is het perfecte moment om haar hart te breken Stacy." Zeg ik. "Ja, en met behulp van Desy, word dit perfect." Zegt Stacy. "High five!" Zeg ik en ik krijg 3 handen terug. Kacy is volgens mij niet zo'n prater, ik weet niet wat ik van haar moet vinden. "Hey, een whatsappje van Jason." Zegt Desy. "O wat zegt hij?" Vraagt Kacy, dat is het eerste wat ze heeft gezegd, Desy leest het hardop voor. "Na school naar mijn huis komen, je kunt daar alle andere winnaars ontmoeten." Zegt ze. "Ok dan zie ik je na school nog eens." zeg ik. "Hoezo, jij hebt toch niet meegedaan." "Weet jij het niet, Jason is mijn vader." "Srsly, nee dat wist ik niet, dan spreken we een soort van af." "Yepp." "OMG wie zijn dat." Zegt Desy en ze wijst naar Megan en Veerle. "Onze slaafjes, let op." Zeg ik, ik knip met mijn vingers. "Megan Veerle, hier komen, haal wat water voor onze nieuwste aanwinsten." Zeg ik en ik wijs naar Desy en Kacy. "Geweldig, ze doen alles wat je zegt." "Yepp, dat is wat ik doe." Megan en Veerle geven Desy en Kacy 2 flesjes water. "Wat krijgen we." Vraagt Megan, ik geef ze allebei 1 euro. "2 euro als je onze tassen draagt." Zegt Stacy, we gooien onze tassen in Megan en Veerle's armen. "Hier." Zeg ik en ik geef ze het geld. "Koop een zak chips ofzo." Zegt Stacy. "Ik koop wel wat, geef is." Zeg ik en ik krijg 4 euro in mijn handen gedrukt, ik loop naar de bar. Ik kom terug met 2 zakken chips, eentje geef ik aan Megan en Veerle, de andere trek ik zelf open. "Kom op meiden, naar het park." Zeg ik. "Wij gaan naar huis, zie je morgen." Zeggen Megan en Veerle. "Bye." "Ik moet ook gaan, ik heb een afspraak bij jou thuis." "O ja, dan komt dat park er ook niet meer van, tot morgen girls." "Bye." Zegt Stacy. Ik en Desy fietsen samen naar mijn huis.

"Is iedereen er?" Vraagr mijn vader, ik hoor wat verwaalde ja's. "Ok dan ga ik jullie voorstellen aan iedereen, laten we beginnen bij mijn dochter: Jesy van Heesh." "Hey." Zeg ik, Benthe kijkt me sluw aan. "Dit is Benthe, Desy en dat is......" Mijn gedachten dwalen af. Ik kijk even in de map van mijn vader, mijn ogen rollen over de namen, mijn blik valt op de naam Kimberly de Bakker. Er staat een foto van een (ik moet toegeven) knap meisje. Ik herken de foto van het meisje, ze staat hier. Ik zie Benthe met haar praten, ik vang een paar woorden op. "Jij bent dus Kimberly." Zegt Benthe. "Noem me maar Kim, Kimberly klinkt zo stom." "Je lijkt me aardig." "Jij mij ook, vriendinnen?" "Vriendinnen." Zegt Benthe, meer kan ik niet horen. Desy komt naast me staan. "Dit is echt een nutteloze bijeenkomst." Zegt ze. "Mee eens, ik heb zin in oreo's, misschien ligt er nog wat in de koelkast." Zeg ik. We lopen samen naar de keuken, er liggen nog oreo's, gelukkig. Ik geef Desy ook wat oreo's. "OMG, wat is dat?" Zegt Desy, ze wijst naar mijn mobiel. "iPhone 6." "Nee dat hoesje." "Oh, foto van mij." "OMG, waar laat jij dat maken." "Hema, moet je ook eens doen." "Mee eens." We lopen weer naar de kamer, iedereen is weg. "Kom dan laat ik je mijn kamer zien." Zeg uk en ik trek Desy mee.

Zoooooooooo srry voor het korte stukje, ik wilde toch ff wat updaten, byeeeeeeeeeeeee fijne feestdagen iedereen! O ja en de namen Kacy en Dasy heb ik gebruikt omdat ik het leuk vond passen bij Jesy en Stacy: Jesy Stacy Kacy en Dacy haha byeeees

Hidden talent (voltooid)Where stories live. Discover now