14. Kotsende kinderen en barbie girls

1.2K 75 0
                                    

Heey, bedankt voor de meer dan 200 reads ik ben echt zoooo blij, ik doe de leestip even op het begin want het is een boek van mezelf. Eigenlijk niet helemaal want ik schrijf het samen met @kikidekikker, het heet Secret Friends: Lees het en volg @kikidekikker en lees ook haar boek Sisters for ever! Veel leesplezier bij dit hoofdstuk.

(Benthe)

Mijn mond zit onder de kots, ik spoel hem. "Luna, ik wil gewoon naar huis, ik begrijp je maar ik weet niet of ik je kan vergeven." "Alsjeblieft, ik kan niet zonder je, je krijgt je onesie terug, ik was gewoon boos, ik hou van je vergeef me alsjeblieft." Ik loop langs Emma en Luna en wil naar de deur lopen als ik zie dat ik bijna tegen een groepje rennende meisjes. Ze hebben hun handen voor hun mond en rennen de wc's in. Meneer van Bergen rent erachter aan. Mevrouw van Laarden, de nieuwe docent beeldend rent naar mij toe. "Berta, er zit iets in het eten, zijn Loes en Amy daar? "Ik heet Benthe en mijn vriendinnen heten Luna en Emma." "Ook goed, hebben Luna en Emma dat spul gegeten?" "Nee volgens mij niet." "Heb jij het gegeten." "Ja, oh, ik moest niet kotsen om Luna maar om het eten." "Moet iedereen overgeven?" "Ja, iedereen rende met hun handen voor hun mond naar de wc's, dan moeten ze kotsen." "Ja oké kotsen dus, o wat doe ik ook moeilijk, de jeugd van tegewoordig noemt dat kotsen." "Ja right, ik voel me niet lekker." "Logish, waarschijnlijk zat er niets giftigs in maar gewoon iets heel vies ofzo." "Kan iemand me naar huis brengen, hebt u dat spul gegeten?" "Nee, ik heb mijn eigen lunch." "Oké, hebben alle docenten dat." "Ja." "Oké die kunnen de leerlingen naar huis brengen." "Ja maar we kunnen de school toch niet zomaar sluiten." "Jawel dit is een noodgeval, ik blijf wel hier met Luna en Emma, ik denk dat die buikpijn wel zakt." "Oké, jullie kunnen helpen met opruimen van kots." Mevrouw van Laarden rent naar een leerling die op de grond heeft gekotst. Opeens besef ik wie het was, wie dat vieze spul in het eten heeft gedaan. Maar een iemand op de wereld die zo gemeen om dat te doen: Jesy, mijn aardsvijand. Ik ga de wc's binnen, ik hoop dat ik geen gadverdamme kotsende kinderen tegenkom. Jesy doet net of ze met kotsen maar ik zie dat ze acteert. Haar mond zit niet eens onder de kots. "Oh Benthe, ik ben zo blij dat je er bent." "Jij was het, jij hebt iets in het eten gedaan." "Oh Benthe, het raakt me echt dat je zo over me denkt." "Ja ja, net zo 'echt' als dat jij net 'echt' aan het kotsen was." "Weetje wat, ik ga gewoon eerlijk zijn, ik ga weg uit deze gore wc want mijn nieuwe outfit en nieuwe pumps worden zo vies." "Dan is dit ook de eerste keer dat jij eerlijk bent." Megan en Veerle staan in de deuropening te wachten op Jesy. Als Jesy eraan komt gaan ze. Ik ga ze volgen, daarna kom ik wel weer terug naar school. "Hey Jesy, wanneer gaat je plannetje in werking." Vraagt Megan, ik ga achter een struik zitten. "Zometeen, ik moet me nog even omkleden thuis en dan ga ik terug, jullie gaan dalijk naar school." Antwoord Jesy "Okay, zullen we daarna gezellig met zijn drietjes naar de stad gaan." Zegt Veerle. "Ok, tot straks girls." "Bye Jesy." Jesy gaat naar haar huis en Megan en Veerle lopen naar school. Ik ga ook naar school.

"Hey Benthe, waar was je?" "Oh, even wat dingetjes doen, je weet wel." "Okay, ik heb hier een dwijl voor je." "Moet ik nou de kots van de andere gaan opvegen." "Kom op Benthe, je moet blij zijn dat jij maar 2 happen hebt gegeten." "Dat is waar." Ik ga dwijlen. Megan en Veerle komen op me af. "Hey Benthe, het gaat al wat beter met Jesy, wij moesten voor haar onze excuses aanbieden, en om het goed te maken vragen we of je mee wil gaan naar de stad." Zegt Veerle "Ik ehm...." "OMG, thanks thanks thanks, we spreken af in het park, over een uur, bye bye." zegt Megan. "Oh my god, wat was dat, ga jij afspreken met de barbies." Zegt Emma. "Ik kon niet eens antwoorden." Zeg ik.

een uur later

(Jesy)

"Hey Megs, hey Veer." Zeg ik. "Hey Jesy, hey Stacy." Zeggen de meiden in koor. "Ja, ik heb Stace uitgenodigd, is het plan gelukt." Vraag ik. "Yep, helemaal, ze gaat mee." "Perfect, Stacy weet al van het plan, jullie ook, oh daar komt ze." "Hey Bent." "Noem me gewoon Benthe." "Oké Benthe, lets go girls." We lopen samen naar de stad, de school ligt naast de stad dus we zijn er snel. "Girls, zullen we even een wat drinken, degene die als laatste daar is trakteert." Zeg ik terwijl ik wijs naar een café. Iedereen rent naar het café, Megan is de eerste die aankomt, Benthe is als tweede. Ik kom uitijndelijk als laatste aan, dat was het plan. "O nou moet ik trakteren, nou ja dat doe ik graag voor mijn friends, wat willen jullie?" Vraag ik, de ober komt al naar onze tafel." "5 cola alstublieft." Zeg ik. "OMG hij is knap!" Zegt Stacy als de ober weg is. "Klopt." "Hij is veel beter dan Mike, maak het uit en date met hem." Ik ben zo blij, hij is écht leuk niet zoals Mike. "Zo vraag je een jongen dus mee uit, let op girls." Zeg ik en ik loop naar de bar. "Hey ehm Tim." Zeg ik kijkend naar mijn naamplaatje. "Hey ehm." "Jesy van Heesh." "Oh oké." "Waar zit jij op school?" "Hier om de hoek." "o wat toevallig, ik ook, wil je een keer met me uit." "Ja hoor, wanneer." "Ik zie je vanavond, 7 uur, bij het restaurant hiernaast." "Okay, tot vanavond." Ik loop terug naar onze tafel. OMG, is het gelukt?" Vraagt Stacy. "Ofcorse, mij lukt het altijd." Zeg ik. "Maar ehm Benthe, hoe zit het met jou, nog iets belangrijks gebeurt." Vraag ik. "Wat." Zegt Benthe die blijkbaar niet zat op te letten, het is moeilijker dan ik dacht om aardig te zijn tegen haar. "Op het gebied van jongens, is er nog iets gebeurd of niet." Vraag ik iets te opdringerig. "Ik moet gaan, huiswerk." "Natuurlijk bye." Benthe gaat weg. "Het werkte, het plan werkte." Zegt Stacy. "Ik weet het niet, ze ging weg." Zegt Megan. Ik kijk haar boos aan, regel 1 als je vriendinnen met mij wilt zijn: Mij nooit tegenspreken. "Ik bedoel, het werkte perfect." Verbeterd Megan zichzelf. "Uw cola." Helaas, een andere ober. "Een cola mag u houden, we betalen wel, geef die fooi maar aan hem." Zeg ik wijzend naar Tim. "Wat u wilt." Antwoord de ober.

"Oké girls, shoptime." Zeg ik, de cola is net op en we hebben net betaald. "Ik heb niet zo'n zin, ik ga naar huis." Zegt Stacy. "Wij ook." Zeggen Megan en Veerle. "Ik ga niet alleen shoppen, ik ga ook, bye girls." Ik ga naar huis.

byeeeeeeeeeeee, leestip is aan het begin al geweest maar ik zeg het nog een keer

leestip: Secret Friends van kikidekikker en ILoveSenna

Hidden talent (voltooid)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora