Chapter 2

23 3 0
                                    

*Mo's POV*

Ik kijk op naar de enorme Vila die voor mijn neus staat.
Jaa die kennen wij niet niet in de buurt waar ik vandaan kom, maar goed mijn buurt blijft het leukste.
Ik zou niet dood gevonden willen worden in zo een afgelegen bekakte buurt.
Met mijn koffer in mijn handen loop ik het erf op.

Wauw, dat heeft Rachid goed geregeld zeg!
Rachid is mijn neef, ook wel de neef die alles voor elkaar heeft, goede baan, mooie vrouw, leuke huis, mooie positie binnen de familie en zo kan ik maar door gaan.
Ook wel mijn beste vriend.
Hij wist dat het net uit was met mijn verloofde en twee dagen later kreeg ik een mailtje van een anoniem persoon met een zogenaamde prijs die ik gewonnen had.
Waarom het uit ging? Laten we zeggen dat mevrouw geen oprechte gevoelens had voor mij.
Blijkbaar was ik een afleidingsmanoeuvre voor haar omdat ze nog zat met gevoelens voor haar ex, toen hij haar aansprak en haar terug wilde liet ze me als een blok vallen.
Ondanks de pijn heb ik mijn eer hoog staan, ik heb haar niet gesmeekt om terug te komen maar meteen haar familie opgebeld en alles stop gezet, de gevolgen mag zij mee dealen.

Terug naar de zogenaamde anonieme afzender.
Ze3ma anoniem, ik wist meteen dat het Rachid was, hij wilde mij natuurlijk helpen om over de break up te komen.
Toen ik hem confronteerde ontkende hij alles maar ik ken hem beter dan vandaag, Rachid heeft een hart van goud en wil daarom iedereen om zich heen gelukkig hebben. Ook is dit typisch zijn manier van handelen. vorig jaar bijvoorbeeld vertelde ik hem dat ik eindelijk mijn rijbewijs had gehaald en een week later kreeg ik via de post autosleutels en een briefje waarop stond "deze wilde je graag hebben toch?" en alleen hij wist dat dat de auto is die ik graag wile hebben. toen ik buiten ging kijken stond de auto voor de deur geparkeerd en kreeg ik hem dus cadeau van hem.

Wanneer ik aan wil kloppen merk ik dat de deur open staat op en kier, hmm vreemd. ik loop naar binnen en kijk mijn ogen uit. Rachid heeft smaak! wauw, alles wit en strak precies mijn stijl. ik draai een rondje om alles in mij op te nemen, en zie dat er een tafeltje staat met enveloppen. wanneer ik er naar toe loop zie ik allemaal namen op de enveloppen staan, wat is dit? wie zijn dat? wacht, misschien zijn het de mensen die hier werken? ja da zal het zijn, pff Rachid je bent me er eentje zeg. ik ga de enveloppen af en zie er eentje met mijn naam liggen, huh? 

 beste Mo,

wij hopen dat je zult genieten van jou verblijf, hier was je wel aan toe na de tragische afloop van wat een mooi huwelijk had moeten zijn. leef je uit! je mag onbeperkt gebruik maken van alle luxe die wij in dit huis te bieden hebben, maar hou je ten alle tijden aan de regels! we willen niet dat het net zo afloopt als bij jou broer toen hij zich niet aan de regels hield, of wel? 

jou kamer zul je terug vinden recht door en dan aan de linker kant van het huis. 

geniet van jou verblijf zolang het nog kan!

Team Anonymous Luxurious

 Ja ja, "team anonymous"of hoe hij dat ook wil noemen, gekke Rachid hij geeft ook echt nooit op he. Wat me heel erg dwarszit waren de woorden over mijn broer, waarom pakt hij dat er bij hij weet hoe pijnlijk dat voor mij is.Leuke vakantie of niet hi heeft nu een grens overtreden. Daar ga ik hem straks op aanspreken maar voor nu wil ik heel gauw naar mijn kamer even een dutje doen, dat was een hele vermoeide vlucht.

Oke, rechtdoor en daarna links. ik loop rechtdoor en kijk mijn ogen uit. Alles is zo wit en groot en strak. terwijl ik alles om me heen aan het bekijken ben botst er keihard iemand tegen mij aan, ik verlies mijn evenwicht en val neer op de grond. Wow dat was net op het nippertje, als het niet door mijn koffer kwam die de val voor mij had opgevangen dan was ik met mijn hoofd tegen de punt van een tafel gekomen. Dat zou niet mooi afgelopen zijn.

'Ey waar zijn jou ogen?! kan je niet kijken ofzo, je ziet toch dat hier iemand staat!' val ik uit tegen de persoon die de oorzaak was van de val. 

'Uhm pardon?! jij moet uit je doppen kijken!' hoor ik de meest irritante stem op aarde antwoorden. ik kijk op en zie de replica van Barbie voor mijn neus staan. Tfoe nee niet zo eentje! 

'Beter let je op je woorden, anders kan je nu meteen je spullen pakken en weg wezen! een belletje en je zit zonder baan' reageer ik op mijn beurt geïrriteerd. 

'oh nee nou word die leuk! zonder baan! waar zie je mij voor aan, jou schoonmakertje? kan je op jou buik schrijven idioot! volgens mij zit jij op het verkeerde adres! politiebureau is aan de andere kant van de wijk!  reageert ze kattig. Deze voelt zich heel wat! 'en hier moet ik het mee doen met de rest van de tijd? ik hoop dat de andere "leuker" zijn' hoor ik haar fluiseren. 

Anderen? welke anderen? wat the f*ck heeft dit te betekenen? en wat denkt deze chick met haar politie bureau? Wat heeft Rachid wel niet geflikt? Eerst begint hij in die brief over mijn broer. Vervolgens zit ik hier vast met een gestoord wijf?!

'Ey chickie ga mijn hoofd hier niet moe maken, dat je een wijf mag zijn betekent niet dat ik dat ik je hier niet ga uithalen! yallah, aan de kant! schreeuw ik waardoor ze mij geschrokken aan kijkt. Jaahaa, ze moet weten dat ze niet met Mo moet fucken. Ik loop haar voorbij en stoot expres tegen haar schouder aan. Ze deinst achteruit en pakt pijnlijk haar schouder vast. 

met een grijns loop ik de linker vleugel binnen en ga opzoek naar mijn kamer.

Mo 1, barbiepop 0


Selected Where stories live. Discover now