7.Bölüm: ŞÜPHE

5.7K 179 565
                                    


Selamm!! Yeni bir bölümle karşınızdayım!🤹

Hikayeyle ilgili harika geri dönüşler alıyorum, hepiniz çooook ponçiksiniz! Aşşşrı motive edici bir şey böyle güzel yorumlar duymak. Teşekkür ederimm🤭🧡

Farkındayım, bölüm verdiğim tarihe göre gecikti ve siz de merak ediyorsunuz yeni bölümü ama malum final zamanı geldi çattı. Bütün hocalar sayfalarca ödev istiyor ve onlarla cebelleşiyorum. Bu süreç hala devam ettiği için anlayışla karşılayıp yanımda olacağınızdan eminim🙃💞 Lütfen yb yb diye darlamayın cidden çok sıkıştığım için anca bölümü yazabildim. 😣

Ayrıca tatile girdiğimde daha sık bölüm geleceğinin ve hatta hikayenin yarısına geleceğimizin teminatını veriyorum. Yazın tozu dumana katıcam, watty'nin aklını alıcam dbdbd🥳

İyi okumalarr🧚

**

Gözlerimi açtığımda bembeyaz tavan karşılamıştı beni. Hiç hareket etmeden dümdüz tavana baktım dakikalarca. Farklı hissediyordum.  Sanki bir şeyler olmuş ve içime yaşam enerjisi dolmuştu. Bir ferahlık..Bir heyecan.. Yenilik hissi sarmalamıştı etrafımı.

Dün akşamın görüntüleri yavaş yavaş gözümün önünde belirdiğinde ise gözlerim kocaman açılmış, dudaklarım şaşkınlıkla aralanmıştı. Yavuz ve ben..

Siktir! Ne yaptım lan ben?!

Ellerimle yüzümü kapatıp sakinleşmeye çalıştım. Resmen onu öpmüştüm ve üstelik o da beni öpmüştü. Bu durumda öpüşmüş sayılıyorduk sanırım.. Off!

Yok yok, öpüşmeden çok daha ilerisiydi bu! Sanki onu iliklerime kadar hissetmiştim. Parmaklarının gezinmediği tek bir yer kalmamıştı. Birbirimizi büyük bir tutkuyla istemiştik.

Mantığımı devredışı bırakıp onu mutlu etmek istemiştim. Dün çaresizce benden sevgi dilenirken onu geri çeviremezdim. Ya da onu öpmeyi bu kadar isterken kendime engel olamazdım.

Ama bu çok utanç vericiydi! Dün bambaşka biri oluvermiştim. Resmen içimdeki dişilik baş göstermiş ve onun da aklını karıştırmıştım. O benim masum öpücüklerimle yetinirken ona çok daha fazlasını sunmuştum. Bu beklenmedik davranışım onun zincirlerini kırıp avını yakalarcasına üzerime atlamasına neden olmuştu. Fakat ne olursa olsun yine de daha ileri gitmemişti.

Ben olmayacak bir şey için onu deliye çevirirken benim o anki iradesizliğim yüzünden yanlış karar vermeme mahal vermeden beni odadan çıkarmıştı. O da farkındaydı, öyle aklımı kaybetmiştim ki o an iç çamaşırımı çıkarsa bir şey diyemezdim. Fakat ertesi gün büyük bir pişmanlıkla uyandırdım.

Peki şimdi neden en ufak bir pişmanlık duymuyordum? Onu öperken bir an olsun aklıma Ali'yi getirip yaptığımızın yanlışlığını sorgulamamıştım. Bunun sebebi Yavuz'a anlık acımam mıydı, yoksa artık hislerine karşılık veriyor oluşum mu?

Kabullenmek zordu. Fakat inkar etmek ise faydasız.. Aramızdaki çekimin nedeni yalnızca cinsel değildi. Aklımda hep o vardı. O yaklaşınca kalbim ritmini şaşırıyor, onu delicesine kıskanıyor, o üzülünce üzülüyor ve hep ilgisi üzerimde olsun istiyordum.

Gönülçelen (+18)Where stories live. Discover now