5.Bölüm: KISKANÇLIK

9K 221 310
                                    


Bu duyuruyu ilk ve son kez yapıyorum:
Aslında ben Halit Ziya Uşaklıgil'im. Paralel evrenler arasında sıkıştım ve ruhum pisişik güçler aracılığıyla bu bedenin içine hapsoldu yani aşkı memnu ya benzettiğiniz bu hikaye aslında tamamıyla bana ait bir kurg- jdbdbd

Bunca benzetmeden sonra 'ya neresi benziyor ki, fark etmeden sahneleri mi benzettim acaba ya?' diye şüpheye düştüm. Bu yüzden de aşkı memnuyu izlemeye başladım mutlu musunuz?

Sayenizde son günlerde paranormal olaylar yaşıyorum:

1.Ya Wattpad'de Nihal Ziyagil isimli biri bile beni takip etmeye başlamış şaka mısınız xnxndb

2.Vote sınırı koyduğum bölümün vote sayısı, diğer bölümlerinkinden daha az dndbd Bu bir çeşit protesto felan mı fbdb

3.Hayır yani bazıları da dördüncü bölümü değil de duyuruyu votelemiş resmen kafa buluyorsunuz xhxh

Madem 200 çok oldu bari 150de anlaşalım. Ama 100den aşağısı kurtarmaz bize gelişi zaten 80 jdhdnd

Bölüm sınırı geçmeden upuzun bir bölüm paylaştım hadi yine iyisiniz zndns Ama vote verin yorum yapın ki hikayeyle ilgili sevilen sevilmeyen kısımları öğrenebileyim.

Bu arada bölümler gecikince profilimde kesit paylaşmaya karar verdim. Takip ederseniz bölüm gelmeden önce bir kısmını görmüş olursunuz😉

Öpüldünüz, iyi okumalarr!🧚

**

"Siz tanışıyor musunuz?" Ali'nin ortama bomba gibi düşen sorusu üzerine ne söyleyeceğimizi bilememiş gibi birbirimize baktık Aysel ile. Tabi o daha erken toparlanmıştı. Gülümseyerek tokalaşmak için elini uzattı.

"Ben Aysel, Dilara ile aynı bölümden arkadaşız." Ali kendisine uzatılan eli memnuniyetle sıktı. "Siz beni tanımıyor olabilirsiniz ama ben sizin methinizi çok duydum Dilara'dan." dedi gülümseyerek. Aslında sadece evli olduğumu öğrendiğinde merakla sorduğu sorularını cevaplamıştım.

"Bunu öğrendiğim iyi oldu." dedi Ali, başını kulağıma eğip sessizce. İmalı gülüşüne küçük bir gülümsemeyle karşılık verdim. "Yüzük konusundan sonra bir de bu.. her seferinde beni daha çok şaşırtacak bir şey buluyorsun."

Düştüğümüz bu saçma durumdan ötürü söylediklerine pek odaklanamamış ama gözlerinden beklediği tepkiyi anlayıp utanmış gibi yaparak gözlerimi kaçırıp başımı eğmiştim. Sanırım utanmak gereken bir şey söylemişti.

Boğaz temizleme sesiyle başımı kaldırdım ve Yavuz'la göz göze geldim. Ali, Aysel'e ayaküstü birkaç soru sorarken panikle acil bir kaçış yolu bularak elimi Ali'nin koluna koyup Aysel'in yanında gerçek bir eş gibi davranmaya çalıştım. Eşime bir yabancı gibi soğuk davranmam dışarıdan farklı anlaşılabilirdi. Ya da tam olduğu gibi..

"Canım, istersen daha fazla ayakta dikilmeyelim, sofrada devam ederiz. Hem yemekler soğuyor." Davranışımdaki değişimi fark etmiş ve hatta bu hoşuna gitmişti.

Gönülçelen (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin