6.Bölüm : KALP AĞRISI

7.4K 190 312
                                    


Veee işte yeni bölümüüüm!!

Nefesler tutuldu ve kim Dilara'ya seslenen lanet olası kişi diye bir duyum aldım. Neyse okuyunca görürsünüz zaten.

Bu bölüm dehşet manyak, bommmmba gibi upuzuuuun bir bölüm! Sanırım kafam bozukken yazdım. atarlı ve hüzünlü sahneler var. Ama güzel oldu böyle bence.

Şuraya Aronaşkımı bırakayım da gözümüz gönlümüz açılsın. (Kendisini hikayede Yavuz olarak tanıyoruz efenim🤭)

 (Kendisini hikayede Yavuz olarak tanıyoruz efenim🤭)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Umarım checklist'ler hazırdır:

☑️Aysel'e sövülecek.

☑️Dilara' ya "yeter amk bi karar ver" denilecek.

☑️Yavuz'a daha da aşık olunacak.

☑️Ali'nin karakter olarak Tom olmasına üzülenecek.

Neyse siz okuyun sonra yine şey yaparız hadi..
İyi okumalarr!!

***


İrademi yok sayıp tekrar yaklaşmıştı bana ve bedenimin verdiği tepkiler korkutucuydu. Onu ne sözlerim ne tavrım ne de bedenim durdurabiliyordu. Ruhumu istiyordu ve belli ki alana kadar durmayacaktı.

Fakat nasıl olmuşsa bugün onca kaygım, itirazım uçup gitmişti bu adamın kollarında. Anlam veremediğim bir şekilde kendimi daha muhtaç hissediyordum ona.

Ya da onun bana muhtaç olmasını istiyordum..

Nedeni Aysel miydi? Bana duyulan ilgiyi paylaşmak mı rahatsız etmişti? Yavuz'un kendi itiraflarıyla beni şımartmış olması, Aysel'in gelişiyle sanki oyuncağı elinden alınmış küçük bir kız çocuğuna dönüştürmüştü beni. Tüm hırsım bu sebepleydi ve şimdi aynı sebep ilgisini kaybetmemek için sunduğu arzuyu kabul ederek ona karşılık vermeme neden oluyordu.

Onun ilgisini kucaklayıp karşılık vermem..

"Dilara?"

İkimizi de bu büyülü dakikalardan sıyıran şey Ali'nin uzaktan gelen seslenişiydi. Muhtemelen odamıza gitmiş ve beni göremeyince de seslenmişti.

Aceleyle Yavuz'u göğsünde itip kollarından sıyrıldım. Öfkeyle savurduğu sessiz küfürleri umursamadım bile. Bir an önce mutfaktan çıkıp Ali'nin yanına giderek yanlış anlamasını önleyecektim.

Yanlış anlamasını..

Panikle mutfağın kapısından çıkacakken Ali'nin sert göğsüne tosladım. Hızlı hareket ettiğim için ona çarpınca dengemi kaybetmiş ve geriye doğru savrulmuştum ki düşmeden önce Ali belimden tutarak yakaladı beni. İkimiz de geriye doğru bükülmüştük. Şaşkın bakışlarına karşılık yutkunarak kendimi onun kollarından çekerek doğruldum.

Gönülçelen (+18)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora