H8 laatste jaar (XL)

61 3 0
                                    

het is nu een maand later de vakantie is voorbij en iedereen moet weer naar school toe ook minthe en dylan.

pov minthe

vandaag moeten we weer naar school dahnea heeft bij ons geslapen zodat we vandaag samen naar school kunnen gaan. gelukkig zitten we in het examen jaar en zijn we daarna klaar met school.we zijn ons nu aan het omkleden en opmaken. ik ga vandaag dylan weer zien. ookal heb ik hem deze vakantie wel vaker gezien. mar toch. we moeten onze relatie wel geheim houden omdat niemand het nog mag weten. vooral floris niet. ik heb tegen floris gezegd dat ik na school met dahnea mee ga maar eigenlijk haalt dylan ons op en ben ik waarschijnlijk vooral bij dylan en flora bij kaden of dahnea.

een paar weken later...

we zijn deze weken elke dag na school bij dylan en dahnea geweest en we hebben veel leuke dingen gedaan. dit is de laatste schooldag van het jaar we hebben vandaag het laatste examen en dan hebben we vakantie. vanavond is ook de ouderavond aangezien ik geen ouders meer heb gaat floris naar de ouderavond toe.

later in de avond tijdens het ouder gesprek....

pov floris

dag Alpha welkom op de ouderavond. eigenlijk heeft minthe het heel goed gedaan. de examens zijn opzich goed gegaan. haar gewone cijfers zijn allemaal boven de 7. wat ons als docenten is opgevallen is dat ze de laatste paar weken meer afwezig is en na school elke dag wordt opgehaald  met een auto. er stond volgens mij een waterwolfs logo op.  waterwolfs oh dat kan best ze zijn beste vrienden  met dahnea zeg ik. maar zij ging niet elke keer mee zegt de docent tegen mij.  maar hoe dan ook minthe doet het goed op school en ik denk dat ze wel gaat slagen. maar dat hoort u volgende week.

eenmaal thuis na oudergesprek....

als ik thuis kom doe ik de deur openm doe mijn jas uit. MINTHE FLORINE LINDE ELEMENTRIX !!. Kom naar beneden nu! gelijk daarna hoor ik voetstappen de trap afkomen en komt ze naar mij toe. hoe ging het op school ? vraagt ze. je cijfers en alles waren goed maarhet gene wat mij vooral is bijgebleven en ik kijk haar aan. dat is dat je na school wordt opgehaaals met een auto van de waterwolfs. jij hebt verschillende keren tegen mij gezegd dat je naar die dahnea ging, leg mij dan eens uit hoe jij naar dahnea gaat terwijl dahnea niet in die auto stapt. dat vindt ik heel raar min. iniedergeval todat jij mij een normale uitleg kan gevwn zonder te liegen heb je huis arrest en blijf je in je kamer en daar kom je alleen uit als we gaan eten. als ik dat heb gezegd loopt minte met tranen in haar ogen naar boven. Ik loop ook naar mijn kamer en ga slapen want morgen is het weer vroeg dag.

POV Minthe
en wat zie floris? vraagt flora aan mij. ik kijk haar met tranen in mijn ogen aan. die blik zegt voor haar al genoeg en ze knuffelt mij. ik begin te huilen en zeg ik mag het huis niet meer uit. docenten hebben gezien dat ik met iemand in de auto ging op de momenten dat ik naar dahnea ging terwijl daan niet mee ging dus nu is floris boos omdat ik heb gelogen over waar ik was. maar ik kan het niet vertellen dan wordt hij nog bozer. zullen we dan samen een filmkijken zegt flora dan pak ik wel veel eten van beneden. en ze loopt weg. ik zucht een paar minuten later wil ik de afstandsbediening pakken als er op het raam wordt getikt. ik doe het raam open en kijk naar beneden, daar staat dylan. wat doe jij hier fluisterschreeuw ik naar beneden. flora belde kaden om het verhaal uit te leggen en ik heb het gesorek gehoord en toen ben ik hier heen gereden met daan maar die is nu bij flora. wacht even zegt hijhij springt in een boom en klimt dan via de regenpijp mijn kamer. ssst zeg ik als ik hem knuffel, straks hoort floris ons en dan heb ik nog grotere problemen. dylan zegt laten we dan een film gaan kijken dan kunnen we stil zijn. ik knik. en we gaan op bed zitten en ik kruip tegen hem aan. halverwege de film worden mijn ogen zwaar en val ik in slaap.

badwolfs (Voltooid)Where stories live. Discover now