H2 ingehouden tranen

119 5 0
                                    

Pov Minthe

flora en ik zitten hier nu een paar weken op school. flora en ik zitten te praten over mijn ouders. wat floris gaat doen en meiden dingen. we hebben nu de grote pauze naar de pauze heb ik wiskunde en flora heeft bio. we hebben net geschiedenis gehad we moeten een werkstuk maken over dieren/ wezens die niet bestaan of niet meer bestaan. echt boring. flora en ik gaan het over vampieren doen. we gebruiken de film twighlight enz ookal bestaan vampieren echt maar dat mogen de ''mensen'' hier niet weten. hoe gaat het met floris nu je ouders zijn overleden vraagt flora mij. wel goed hij is nu de oudste thuis Ivy en Iris hebben nu hun eigen huismaar voor de.....wat doe jij hier nu weer zucht ik als ik dylan voor onze neus zie staan.hij zegt tegen flora of hij ons even alleen wilt laten. flora zucht en kijkt mij met medelijden aan maar loopt dan toch weg. ik pak uit mijn tas een nagelvijl en begin mijn nagels te vijlen. als de bel gaat wil ik weg lopen maar dylan de badboy houdt mij tegen. ik zucht en kijk hem aan wat is er ik moet naar mijn les. wat is er met je ouders gebeurt vraagt ik kijk hem boos aan en schreeuw gaat je niets aan en ik loop met tranen in mijn ogen weg. hoe kon hij dat wetendenk ik in mijzelf. heeft hij ons afgeluisterd. pas als ik de bel weer hoor pak ik mijn spullen en loop ik naar het volgende lokaal. flora en ik hebben nu scheikunde. dit is echt te makkelijk. we hebben niets voor niets scheikunde gekozen, we zitten bij de elementrix roedel dus het zit letterlijk in ons bloed.

halverwege de les zegt de leraar te stoppen we gaan beginnen met een project en moeten die samen met iemand maken.en hij maakt de groepjes. nou dan komt er niets veel goeds van. hij legt nog heel lang uit. en het enige wat ik hoor is bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla. dan gaat eindelijk de bel en hij zegt ik hang straks het schema van de samenwerkingen op het prikbord in de aula.

een paar uur later in de laatste pauze. gaan flora en ik snel kijken bij het prikbord. flora zegt dat ze bij dahnea zit. he gatver ik zit bij dylan. en ik kijk haar met een pruilip aan. ze seint dat er iemand achter me staat, dus ik drai mij om en zie.... dylan wat is er.we moeten samen het project maken dus kan het vanmiddag bij jouw huis? uhm ik denk na oh kut vecht training in wolven vorm voor de jongens vanmiddag. uhm nee kan niet bij mij kan het bij jou zeg ik vragend. jahoor kan wel. wacht je als je uit bent bij de uitgang dan gaan we naar mijn huis.

badwolfs (Voltooid)Where stories live. Discover now