H6 samen (XL)

87 3 0
                                    

POV Dahnea

ik ga zo met flora en minthe naar de kapper, flora moet haar haar weer kleuren en minthe en ik gaaan waarschijnlijk ons haar ook kleuren. trouwens ik betaal want ik heb dylan zijn creditcard meegenomen. oke maar ik betaal zo voor de jurken die we moeten kopen voor het jaarlijkse elementen feest want floris betaalt die zegt minthe.

onze haren zijn echt mooi geworden, ik heb mijn eigen haarkleur met regenboog plukjes erdoorheen, minthe heeft haar eigen haarkleur met paarse en blauwe plukjes erin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

onze haren zijn echt mooi geworden, ik heb mijn eigen haarkleur met regenboog plukjes erdoorheen, minthe heeft haar eigen haarkleur met paarse en blauwe plukjes erin. en flora heeft haar roze haar met ook plukjes regeboog erdoor. we lopen nu naar de jurken winkel waar we onze jurken klaar liggen, ze zijn speciaal voor ons ontworpen en vandaag gaan we ze passen. morgen is het jaarlijkse elementern feest en ik mag ook komen echt superleuk, ik moest dylan bellen als ik weer naar huis wou want dan komt hij mij weer ophalen.we zijn eindelijk bij de winkel ,we zien onze jurken al hangen en wow die zijn echt heel mooi.

eenmaal thuis...

wanneer we weer thuis zijn met onze jurken drinken we nog even wat en kijken we nog even een aflevering van onze serie. dan zegt flora dat ze naar huis gaat omdat ze morgen een hele dag bezig zijn met het feest. ik bel dylan en vraag of hij mij op wilt komen halen, als hij appt dat hij er bijna is ga ik gauw nog even naar de ''wc'' en app dylan succes.

Pov dylan

waarom appt daantje succes. ach ja boeien ik loop naar de voordeur en bel aan. de deur wordt geopen door...kut het is minthe. uhm hoi ik kom dahnea ophalen. oh kom maar binnen ze is net naar de wc. ik probeer haar niet in de ogen aan te kijken anders weet ik niet of mijn wolf het kan houden. die zit nu al de hele tijd mate mate mate mate mate in mijn hoofd te roepen. minthe legt haar hand op mijn schouder maar trekt hem ook meteen weer terug en kijkt naar haar hand, vindt je ook niet dat dahnea de laatste paar dagen raar deot vraagt ze zacht. ik knik ja klopt maar kijk haar nogsteeds niet aan. ze blijf ook wel heel lang weg. ik hoor minthe haar neus snuiven en ze zegt wat voor geur je ophebt, uhm geen idee. ze kijkt naar mij maar ik kijk weg. dan komt dahnea eindelijk van de wc. hehe eindelijk zeg ik. als ze de kamer binnenloopt kijkt ze mij aan van are you kidding me. ze pakt minthe bij haar arm en trekt haar mee naar wat ik denk dat de keuken is.

Pov Minthe

waarom trek je mij mee, je broer zit te wachten in de woonkamer, heb je dan echt niets door min. je had het net toch over een lekker luchtje. ja dus wat maakt dat nou weer uit zeg ik. heb je dylan aangeraakt, ik had mijn hand op zijn schouder maar hij doet raar. minthe wat voelde je toen je hem aanraakte. tintelingen, daan waarom vraag je zoveel vragen. minthe denk eens na tintelingen een lekkere geur hij wilde geen oogcontact dus wat zou dat betekenen min. mijn mate is in de buurt. minthe dylan is je mate. ohw shit denk ik dit gaat floris niet leuk vinden. ga naar dylan toe gek zegt daan tegen mij.

ik loop de keuken uit en loop naar dylan toen en gan naast hem zitten. dylan zegt tegen mij, ze heeft het tegen je gezegd of niet? en hij kijkt mij aan. ik knik. het spijt mij dat ik niets tegen je zei zegt dylan. ik zou niet weten hoe ik het moest zeggen, onze families zijn nou niet bepaald goede vrienden. ik geef hem een knuffel.

een paar weken later....

vandaag wordt dylan alpha. ik ga ook naar de ceremonie maar dan als bff van dahnea. dylan en ik willen het nog niet bekend maken, vooral ik ben bang voor de reactie van floris.

oke zeg mij na. ik dylan, ik dylan. beloof dat, beloof dat, ik voor eeuwig trouw zal zijn aan deze roedel, ik voor eeuwig trouw zal zijn aan deze roedel. ik beloof dat ik bereid ben mijn leven te geven, voor mijn volk ik ben bereid mijn leven te geven voor mijn volk. ik zal regeren als leider, ik zal regeren als leider, en blijvenvechten tot de dood mij laat zwijgen, ik zal blijven vechten tot de dood mij laat zwijgen

badwolfs (Voltooid)Where stories live. Discover now