Kap 3

8.2K 33 5
                                    

Framför mig var det en strippstång och en "stol".
-Du kommer få ha en liten show för oss 19 (med Simon 20)som kommer. Simon tittade ner på mig.
-Snälla Sim... Sir! Jag vill inte! Vad kommer dom göra? Jag tittade upp på Simon som tittade ner på mig med ett hånflin.
-Allt, precis vad de vill och hur mycket de vill! Han satte upp mig på en pall och rafsade ihop mitt hår till en tofs. Band mina händer och knöt fast kopplet i taket. Jag fick stå på tå för att inte strypas.

Väsen hördes när folk började komma till "festen". Simon kom in igen och började dra med mig ut till salen, för alla satt. Alla var killar och var runt 16-19 års åldern, phu vad bra tänkte jag. Jag hade tänkt mig gamla gubbar! När jag kröp på marken åkte den korta kjolen upp, så min röv syntes klart och tydligt. Några busvisslade och tafsade på mig när jag kröp förbi. Simon stod vid sin plats längs bort från scenen. Jag satte mig och väntade.
Efter typ en timme var ingen i lokalen nykter förutom jag och Simon.
-Hallå! Jag skulle vilja säga en sak! Oväsendet tystnade nästan helt.
-Det är nu fritt fram att göra Vad ni vill med slampan som sitter här!! Men... Inga allvarliga skador, men det borde ni väll förstå. Simon skrattade och ljudet var i full gång igen.
-Kryp förbi hela raden med killar som sitter på högra sidan, och gör inget motstånd om någon tar dig! Han puttade iväg mig med foten. Mitt koppel släpade efter mig och jag kände mig som en hemlös hund. Kolen åkte upp igen och jag försökte dra ner den, omöjligt den är ju i läder!
En kille med snaggat hår och muskulös kropp vände sig om mot mig. Eftersom alla här var fulla så var ingen rädd för att göra bort sig.
Han lyfte upp mig på axeln och jag försökte streta emot, han var för stark! Alla killar skrattade och pekade på mig, så pinsamt. På vägen till något rum plockade han med sig några saker som jag inte så vad det var. Han öppnade ett rum och lade ner mig på golvet. Det enda jag såg var en säng och lite handbojor, jag började resa mig upp men fick en fot i magen som hindrade mig.
-Och vart tror du att du är påväg?
Vi får nog binda fast dig så inte du springer iväg! Killen pratade lite sluddrigt efter ölen han druckit. Han drog upp mig på sägen och klädde av mig skjortan. Jag försökte klättra ner från sängen, men han tog tag i min arm och drog tillbaka mig.
Satte fast mina armar och drog långsamt av kjolen, eftersom jag inte hade några underkläder var jag nu helt naken.
-Snälla jag vill inte! Jag började snyfta och sprattlade som en fisk.
Han gick bort mot dörren och låste.
-Men jag vill! Och du gör som jag vill!! Han höjde rösten och rotade i lådan han tog med tidigare.
-Aha! Han tog upp en apelsin och två clementiner.
-Nej, nej! Jag slet i mina armar.
Han kom fram mot mig i h satte fast mina ben, jag låg nu naken som ett kors framför en helt främmande kille jag aldrig någonsin sett! Han stoppade in två fingrar i min fitta.
-Aj! Den plötsliga hädelsen var jag inte beträdd på! Det sved till när han stoppade in sina fingrar.
Han körde snabbt och det gjorde fruktansvärt ont, han ställde sig upp och knäppte upp byxorna. Kalsongerna åkte ner och bara skjortan var kvar. Hans enorma kuk var hård och han hade kraftigt stånd. Han sträckte sig efter clementinen. Han låg över mig så hans huvud var vid min fitta och hans kuk och röv vid mitt ansikte. Han tröck upp röven extra mycket i mitt ansikte, och började skicka min fitta. Jag stönade lågt, han började trycka in clementinen i mig, det gjorde ont men jag skrek inte. Han sträckte sig efter den andra och började trycka in den med, det gjorde ont när den första trycktes längre och längta in i mig. Jag skrek till när hela var inne.
-Sa du något eller? Vill du ha mer, det ska du få! Killen flinade mot mig och klev ner på golvet.
=========================
Varsågoda ett till kapitel, lite kort men men😋 Stay strong ~Kråkan

I ditt våldDär berättelser lever. Upptäck nu