Kap 8

4.3K 36 9
                                    

Jag slöt ögonen och föll in i en djup sömn.
(Har ingen erfarenhet av det här😂så mobba inte😁)

Jag vaknade av att någon petade på mig försiktigt. Det måste vara Ante, han var lång och ljust hår, snälla och lite busiga ögon. Jag tittade på honom med trötta ögon.
- Hej, det är jag som är Andreas, eller Ante, haha. Hans skratt var ett sånt där skratt man blir glad av! Jag log försiktigt.
- Hej. Jag sneglade mot stolen där Erik suttit, och ja där satt han nu också. Det kändes tryggt att ha honom där.
Simon reste sig och satte sig på en pall bredvid britsen. Ante började vika upp filten för att titta närmare på mig. Han hade försiktiga mjuka rörelser. Jag var extremt trött, så jag slöt ögonen och stängde av. Ante sa något till Erik och stack ner något kallt i min fitta. Jag satte mig upp och pep till.
-Lungn! Erik tröck tillbaka mig på britsen. Ante fortsatte att peta runt (Ehh... Lite dåligt ordförråd...) och mumlade lite då och då.
- Ja det ser ju inte bra ut. Jag skulle nog vilja veta om det är något sår längre in. Ante tittade på Erik.
-Ja kör på bara!
Ante tröck upp något större, det var inte alls stort, men med tanke på min skada... Men det gjorde så fruktansvärt ont att jag skrek och for upp från britsen och ut ur rummet, jag sprang så gott jag kunde men ramlade snart ihop av smärtan. Gråtandes låg jag på golvet i en liten hög när Erik kom gående i korridoren. Smärtan och hemlängtan blev bara för mycket!
- Men vi måste göra det här för att du ska blir bättre. Erik plockade upp mig i famnen och vi gick tillbaka till rummet där Ante satt och tittade på oss. Erik la ner mig på britsen. Ante gjorde ett nytt försök att stoppa upp saken igen. Det gjorde så ont att jag sparkade Ante rakt på käften, och kröp ihop i hörnet av britsen. Jag sänkte blicken och skämdes. Antes läpp blödde lite grann från min spark.
- Fff-förlåt. Jag mumlade det tyst utan att titta på honom.
- Skärp dig, du får ta lite smärta! Eriks tonfall lät skarpare och irriterat.
Jag sneglade mot honom, han hämtade handbojor. Jag kramade om mina ben ännu hårdare.
- Vi har inte hela dagen på oss! Erik drog tag i mitt ben och fäste det i handbojan och britsen, likadant gjorde han med mina armar och den andra foten. Det satt hårt och jag hade svårt att röra mig.
Ante gjorde sitt tredje försök, jag skrek rakt ut när den var inne. Jag fattade aldrig riktigt vad det var. Men helt plötsligt drog han ut "slangen". Jag grät och det gjorde skit ont i fittan.
- Nej inga inre sår vad jag kan se. Bara yttre, vänta 1 vecka innan ni ska ha sex med henne nästa gång! Ante gav Erik någon medicin och salva. Erik betalade och bad om ursäkt för att jag var en idiot. Ante försvann igenom korridoren.
- När du är frisk kommer du få ett jävligt stort straff!! Han lät lika arg som Simon nu, mitt hopp om att han var en snäll kille försvann direkt!
Erik smörjde in mitt sår försiktigt med salvan och knäppte loss mig.
Jag fick inte sova hos Erik, bara fastkedjad i väggen hårt! Sovandes på en matta som en hund. Han tog tillbaka tröjan och bh:n, så jag låg där naken.
*nästa dag*
Jag vaknade av att någon satte på duschen, jag blinkade sömnigt och skulle resa mig. Men drogs till marken av kedjan.
- Aj! Jag slog huvet i väggen.
Just då kom någon insmygandes i rummet, Felix? Han hämtade nyckeln på byrån och låste upp kedjan.
- Er... Jag började ropa på hjälp, men en stark hand täckte för min mun.
- Käften! Väste Felix. Han var mig ut ur rummet och troligen mot sitt rum.
===========================
Väldigt kort men...
Stay strong ~K

I ditt våldOnde histórias criam vida. Descubra agora