16

945 59 5
                                    

Merhaba Min Yoongi

  Bugün sana son günlerde istemsizce gerçekleştirdiğim davranışlarımdan bahsetmek istiyorum. Bu cidden istemsizce gerçekleşiyor. Evin içinde veya başka bir yerlerde fark etmeden  beni izliyormuşsun gibi hissediyorum ve hareketlerimi ona göre değiştiriyorum.  Üzgünüm çok üzgünüm böyle hareket etmek istemiyorum ama tekrar söylüyorum bu istemsizce oluyordu. Bunun farkına vardığımda kendimi çok kötü hissettim. Bu güne kadar ruhunda bir duyguya bile ev sahipliği yapmamış gibi hisseden ben bu hareketimi fark ettiğimde saatlerce ağladım. Üzgünüm bunu şöylemek çok utanç verici ama  bu sayfayı yazarken bile beni izliyormuşsun gibi güzel görünmeye çalışarak yazıyorum.

  Sanırım kendimi sana çok kaptırdım Min Yoongi.

Yokluğundan korkan öğrencin
Haneul.

Anladık haneul istemsizce oluyo sus artiķ
Final yaklaşıyorr

Her neyse şunu da söylemek istiyorum final 3 bölümden oluşucak ve 20. Bölümde tamamen biticek. YaNi  bir sonraki bölüm finalin başlangıcı

 YaNi  bir sonraki bölüm finalin başlangıcı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
To My Teacher Min Yoongi/MYGWhere stories live. Discover now