khm

2.9K 34 11
                                    


Először is. Nagyon nagyon nagyon köszönöm szépen ezt a sok megtekintést és vote-ot. Nagyon sokat jelent nekem.😍❤️

Görgettem lefelé és egyszer csak meg akadt a szemem az egyik résznél, amit többen, mint 2,38k ember olvasott el. Azt hittem szívrohamot kapok. Nagyon jó érzés volt. Köszönöm nektek.❤️❤️

Viszont...

Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi legyen a ennek a könyvnek a sorsa.

Már jó ideje nem érzem magaménak, és már annyira nem vagyok akkora fan, mint voltam. (Még mindig imádom Laurát és a könyveit, de a fanoldalamat is szüneteltetem egy kicsit).

Szóval egy kicsit elméláztam azon, hogy mi is volt régen a célom ezzel a könyvvel. Aztán rájöttem, hogy semmi. Csak jól akartam érezni magam. Ez volt a kikapcsolódás számomra. Amíg kevesebben olvastátok azt hittem tudom csinálni, amíg fent vagyok Wattpadon.

Viszont... Minél többen olvastátok a könyvet annál inkább volt bennem egy megfelelési kényszer. Jól akartam csinálni és gyorsan. Sajnos mindenki tudja, hogy ez a kettő együtt lehetetlen.

Elkezdtek ritkulni a részek és egy ideje nem is tettem ki.

Szóval sokat gondolkoztam és arra jutottam, hogy nekem ez már nem megy. Nem érzem azt a motivációit, mint régebben. Nagyon sajnálom, ha ezzel most csalódást okoztam sokatoknak, főleg, hogy mindig ígérgettem a részeket.

Talán (TALÁN!!) egyszer, majd visszatérek ide, de az is lehet, hogy leszedem, mert az elején még nagyon kezdő voltam, semmi tapasztalom nem volt és nagyon bénák lettek a részek. A vége pedig egyszerűen nem én vagyok.

Sok puszi és ölelés és sajnálom...😞❤️

SzJG insta ✔️Where stories live. Discover now