Bölüm 39

1.1K 66 57
                                    

Hatırlatma:

_Tanıdık bir koku alınca yanıma baktım ve Ege'yi gördüm.Bana sinirli bir şekilde bakıyordu.

Sanırım büyük bir problemimiz var .

Sorun Ege'nin bana sinirli bir şekilde bakması değildi.

Sorun Ege'nin arkasındaki kişiydi.

Kumları ayağında hissederek yürümek kadar güzel bir şey yoktu sanırım.Buraya geldiğimden beri yapmayı en çok sevdiğim şey yalnız bir şekilde sahilde yürümekti.

Bu eylem halen benim için harikaydı ama bir sorun vardı.Yalnız değildim.

Yanımda Justin vardı.Evet,bana sürtük muamelesi yapan kişi.

Onun yüzünden hayatım değişmişti.Onun yüzünden daha karanlık biri olmuştum.Onun yüzünden katil olmuştum.

Sonra aklıma gelen düşünceyle yüzümü buruşturdum.Bu olanların hiçbiri onun suçu değildi.Hepsi benim suçumdu.

Bunları ben yapmıştım ve sonuçlarına katlanıyordum.Ama bunlar daha iyi günlerimdi.

Justin daha fazla sessizliğime dayanamamış olacak ki konuşmaya başladı:

_Çok değişmişsin dedi.Ben ise onunla daha fazla konuşmak istemediğimden dolayı direk konuya geçtim:

_Neden geldin dedim sert çıkan sesimle.Onunla konuşmak istememe şaşırmış gözüküyordu.Kafasını iki yana sallayarak fısıldamaya başladı:

_Gerçekten çok değişmişsin dedi.Ben ise daha fazla sinirime hakim olamadım ve ona yumruk atıp bağırmaya başladım:

_Buraya benim hakkımda aptal görüşlerini duymak için gelmedim.Hayatım senin yüzünden bok çukuruna döndü.Bir de yanıma gelmiş konuşuyorsun dedim ama sanırım biraz fazla bağırmışım ki bana şaşkın şaşkın bakıyordu.

Bana değil arkama baktığını fark ettiğimde dönüp bende baktım.Galiba Justin şaşırmakta haklıymış.Çünkü arkamda kalkan görevi gören deniz suyu vardı.Sağıma baktığımda normalde deniz olması gereken yer topraktı.

Hemen kendime geldim ve arkamdaki suyu tekrar ait olduğu yere koydum.Bu kadar sinirlenmeyi bende beklemiyordum ama işte.Bazen kendime akıl sır erdiremiyorum.

Justin'in sesini umursamayarak eve doğru yürümeye başladım.Bir yandan da düşünüyordum.Kimle beraber olmalıydım,hangisi benim için daha iyiydi.

Sonra bu düşüncelerle kafamı salladım.Benim kimseyle beraber olmama gerek yoktu.Birinin daha hayatını boka çevirmeme gerek yoktu.Şu ana kadar yalnızdım ve öyle de kalacaktım.Bu hikaye benimle başlamıştı ve benimle bitecekti.

Ayrıca bu insanlarla uğraşma saçmalığı da bitmişti.Hiçbir suçları yokken onları acımasızca öldürdüm.Hepsi masumdu.Güçlerime güvenip çok fazla kişinin canını yakmıştım.Bunun bedeli tabii ki de olacaktı.Sadece bu bedeli bana ödetmeye yetecek kadar güçlü birileri yoktu karşımda.

Kim bilir belki de kendi cezamı kendim veririm.

Bir yanım intikam almak isterken diğer yanım çok yorulmuştu.Ne yapacağımı bilmiyordum,nasıl devam edeceğimi bilmiyordum.

Böyle düşünürken karşıma biri çıktı.Ya kendimi onda bulacaktım,onunla mutlu olacaktım ya da o şu ana kadar yaptığım her kötü şeyin bedelini bana ödetecekti.

Bu kişi Efe idi.

Ya onu temelli hayatıma alacaktım ya da hayatımdan çıkaracaktım.Mantıklı olan yanım hayatımdan çıkarmamı söylerken duygusal olan yanım hayatıma almamı söylüyordu.

Yeni MelezHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin