Bölüm 4

8.9K 358 44
                                    

Multi:Emma'nın kıyafeti

Hatırlatma:

_Şimdi ben seni 2 hafta göremeyeceğim mi ? dedi sorduğu soruya şaşırmıştım biraz

_Evet dedim zaten dersi dilemedim zil çalınca da Ella ile birlikte okuldan çıktık sonra ben kendi yurduma o da kendi yurduna gitti.

Sabah yine alarmın sesiyle uyandım.Sonra rutin işlerimi hallettim.Bugün kurtlar okuluna gidecektim maalesef.Üstümü hızlıca değiştirdikten (multi) sonra melez hızımla kurt okulundan içeriye girdim.Herkes bir anda bana baktı ve hırıltılar çıkarmaya başladılar.Onları takmayarak bahçeye gittim tam okuldan girecekken bir çete önümde durdu.Onları takmayarak okula gidecektim ki biri kolumdan tutup sanırım bu liderleriydi

_Hey!Küçük vampircik nereye gel seninle biraz oyun oynayalım dedi bende sertçe kolumu çektim ve

_Maalesef kendimden küçüklerle oyun oynamıyorum dedim.Sonra bir an beni fırlattı bende melez yüzümü çıkarttım acaba kurt mu olsam dedim ama kurt olursam hepsini öldürebilirdim o yüzden sadece melez yüzümü çıkarttım ve

_Bakıyorum da oyun oynamak için çok ısrarcısınız dedim.Arkasında 7 tane bizim yaşlarımızda çocuk vardı.Herkes şaşırsa da sonra kendilerini topladılar ve kurda dönüştüler.Hepsi birden etrafımı sardı ilk önce liderleri havaya zıplayıp üstüme düştü ve yüzümü pençeleriyle çizdi sonra bende onu tekmeyle 1-2 metre geriye savurdum.
O kendine gelmeye çalışırken diğerlerine tekme yumruk daldım ondan sonra onlar geriye çekildi ben ve liderleri kalmıştık.
Yüzüm kanıyordu o yüzden yüzüme dokundum kendimi iyileştirdim ve onun yanına gidip ikimiz ateş çemberine aldım artık gözüm dönmüştü oradan öğretmenler bağırıyorlardı ama ateşe girmeleri imkansızdı o yüzden hava (sanırım fırtına elementini kullanmak için hava elementi gerekiyor eğer yanlışsa kusura bakmayın)elementimi kullanarak kurt çocuğun üstüne yıldırım fırlattım ama bu yeter mi yetmez o tam bana vuracakken yumruğunu tuttum ve kolunu kırdım o sırada da ateş çemberini yok ettim.Çok zorlanmış olacak ki bayıldı.

Aman Tanrım ben ne yapıyorum böyle şuna bak diyerek yüzümü eski haline çevirdim ve onlar revire gitmeden hepsini iyileştirdim sonunda liderleri kalmıştı onu da iyileştirdikten sonra kendimi baya bir güçsüz hissediyordum son hatırladığım sert zemin yerine birinin kollarıydı.

Gözümü açtığımda sanırım revirdeydim.Yanıma baktığımda 7 kurt ve liderleri başımda dikiliyorlardı son olanları hatırladığımda ayağa kalktım ve tam düşecekken beni liderleri tuttu bende

_Teşekkürler.Kan var mı? deyince hepsi hırıltılar çıkarttı sonra bende hemşireden istedim ve 1 yudum almamla tükürmem bir oldu öksürüyordum ve oradakiler bana endişelenmiş gibi bakıyorlardı.Sinirli bir şekilde konuşmaya başladım:

_Bunun içinde mine çiçeği var dediğimde hemşire şaşkın şaşkın konuşmaya başladı:

_Sen nesin dedi.Ben kimlerle uğraşıyorum acaba.

_Melezim dedim oda direk çıktı zaten sonra başımda dikilenlere tam bir şey soracakken vazgeçtim ve konuşmaya başladım:

_Teşekkürler ve bir daha bana bulaşırsanız o zaman sizi iyileştirmem ve ölürsünüz.Son olarak müdürün odası nerede diye sorduğumda arkadaki çocuklardan biri bana yolu gösterdi

Müdürün odasına geldiğimde çocuğa teşekkür ettim ve müdürün odasına girdim

_Merhaba ben Emma dediğimde hiçbir şey anlamamış gibi bakıyordu.Daha fazla dayanamamış olacak ki sorularını sormaya başladı:

_Sen nesin deedi

_Melezim ve 2 hafta burada okumak zorundayım ceza olarak dedim.Müdür ise anladığını belirten ifadeyle:

_Özür dilerim sınıfın A yani en güçlülerin sınıfı şimdi sana okul formanı vereyim dedi ve siyah bir pelerin verdi.

Niye siyah dediğimde ise melez olduğum için olduğunu söyledi.

A sınıfının kapısını tıklattım ve içeriye girdim.Sınıfa göz gezdirdiğimde sabah kavga ettiğim çocuklarında burda olduğunu gördüm.Ne klişe ama.

Sınıfa girer girmez bana hırladıkları için sinirlenip konuşmaya başladım:

_Ben Emma melezim vampir okulunda kavga ettiğim için 2 hafta buraya ceza olarak gönderildim.Şimdi o hırlamalarınızı kesin yoksa ben kestirmeyi bilirim dedim ve öğretmen

_Merhaba bende tarih öğretmeniyim boş bulduğun yere otur dedi sınıfa baktığımda bir tek liderin yanı boştu.İstesem birini kaldırırdım ama biraz önceki kavgadan dolayı vücudum çok yorgun.

Melez hızımla yanına gittim ve oturdum.Sonra sınıftakilerim düşüncelerini okudum hepsinin ki neredeyse aynıydı.

5-6 kız dışında bana kendi kendilerine küfür ediyorlardı.Duyduklarıma göre bu kız yanımdaki Justini seviyormuş.Ben napıyım senin sevdiğim kişiyi.

Justin'e döndüm ve bana küfür eden kızları gösterdim

_Bunların isimleri ne diye sordum

_Ne yapacaksın dedi bende

_Söyle dedim

_Lydia ve Erica bir nevi okulun sürtükleri dedi

_Teşekkürler,onlara ne yapacağımı birazdan öğrenirsin dedim.O ise ne yapacağımı anlamış gibi konuşmaya başladı:

_Yapma dedi.O kim ki benim ne yapacağıma karışıyor.Sinirli bir şekilde konuşmaya başladım:

_Benim yaptıklarım seni ilgilendirmiyor dedim.O ise umursamazsa omuzlarını silkti.

Kafamı kaldırdığımda öğretmenin sinirli bir şekilde başımda dikildiğini farkettim öğretmene

_Ne oldu? dedim


BÖLÜM SONU

Arkadaşlar bazen kısa bazen uzun yazıyorum kusura bakmayın okullar açılacağı için her gün yazmaya çalışırım okul açılınca yazar mıyım bilmiyorum..

Yazım hataları varsa özür dilerim..

GÖRÜŞÜRÜZ!!

DÜZENLENDİ.

Kelime Sayısı:703

Yeni MelezHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin