Bölüm 37

1.7K 75 128
                                    

Multi:Afra

Hatırlatma:

_Yarın günlerden çarşamba idi.Cuma gününe kadar okula giderim ve daha sonra Adalend'e gitmek için planlar yaparım.Evet bu haftaki planım bu şekilde.

Bu yorucu günden sonra beni güzel bir uyku bekliyordu.
Yatağıma uzandım ve yarın olacak boktan günü düşünerek uyumaya başladım.

Sabah kalkınca okula gideceğimi hatırlayarak üstümü giymeye başladım.Güçlerim geri geldiği için artık yemek yememe gerek yok.Ki bu beni oldukça mutlu ediyor.

Okula gitmeyi seviyorum aslında çünkü kafamı dağıtıyor.

Üstümü giydikten sonra arabama bindim ve okula doğru gitmeye başladım.

(Kıyafeti okula göre abartı bulabilirsiniz ama ben çok beğendiğim için bunu sorun etmedim :) )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Kıyafeti okula göre abartı bulabilirsiniz ama ben çok beğendiğim için bunu sorun etmedim :) )

Okula geldiğimde hiçbir şeyin değişmediğini farkettim.Gerçi ne bekliyorsam okul bu değişmez tabii.

Okula geldiğimde bütün gözler bana döndü demek isterdim fakat bahçede kimse yoktu.Ders zamanı geldim sanırım.Yerini zar zor hatırladığım sınıfıma doğru gitmeye başladım.
Sınıfı bulduğumda kapıyı çalmayarak içeri girdim.Adını ve dersini bilmediğim bir öğretmen ders işliyordu.Ama banane.
Ders matematikti fakat beni hiç ilgilendirmediği için telefonuma bakmaya başladım.Çoğu göz önüne dönsede bazı kişiler halen bana bakıyordu.Onlara doğru baktım ve tek kaşımı kaldırdım.Bu hareketimden sonra önlerine dönmüşlerdi.Şükür.
Burada ki küçük işlerimi hallettikten sonra Adalend'e gideceğim.Küçük işlerimden biri mafya toplantısına gitmek.Diğer ülkelerde başta olabilirim fakat Türkiye'de kimse beni tanımıyor.Küçük bir sürpriz hazırlayacağım onlara.
Mafya toplantısına katılmamda ki amaç burada da en güçlü olmak,herkesi yönetmek,herkesin korktuğu kişi olmak.Zaten mafya toplantısı bugün olacağı için işler gecikmeye uğramayacak.
Bunları düşünürken zil çaldı.Bu sanırım yemek molası çünkü herkes kantine iniyor.Melez güçlerimi kullanmaya başlasam da kurt olan tarafımı beslemek için yemek yemem gerekiyor.O yüzden bende hızlıca kantine inmeye başladım.
Kantinde aşırı sıra vardı ve bu sırayı beklersem aç kalacağım kesindi.Fakat sırayı bekleyen kim?
Önümdekileri ittirerek geçiyordum,bir şeyler mırıldanıyorlardı ama banane.
Okula yeni bir uyuşturucu çetesi gelmiş diye duydum yakın zamanda onların da fişini çekmem gerekecek.
Heh!İti an çomağı hazırla.Uyuşturucu çetesi tam önünde duruyordu,herkes onları ittiremeyeceğimi düşünerek gülmeye başlamışlardı.Ama unuttukları bir şey var.
Ben hiç kimseden korkmam.
En öndeki kişiyi hızlıca ittirerek kantinciye istediğim yemekleri söyledim.O hazırlarken kolumu sıkıca bir kol tuttu.Arkamı dönüp baktığımda çeteden biri olduğunu gördüm ama tanımadığım için isimleri bilmiyorum.
Kolumu tutan çocuğa yarım ağız sırıttım ve kolunu alıp bükmeye başladım.O bağırırken benim istediğim yemekler hazır olduğu için kolunu bıraktım.
Tostumu ve kolamı aldıktan sonra boş bir masa buldum ve sessizce yemeğimi yemeye başladım.O kolumu sıkan kişiyle daha sona görüşecektim.
Derken biri ellerini sertçe masaya vurdu.Alayla gülümseyerek kafamı kaldırdım ve bingo!
Kolumu sıkan çocuk gelmiş bana sert sert bakıyor .
Çok korktum (!) cici çocuk.
Çocuk bana halen bakarken 'ne var ?'anlamında kafamı salladım.Çocuk ise bağırarak konuşmaya başladı:
_Sen kimsin de sırayı umursamadan hadi onu geçtim bizi umursamadan davranıyorsun?Sen kendini ne zannediyorsun aptal kız? Dedi.
Uuuu birileri baya sinirlenmiş galiba.
Alaycı yüz ifademi takındım ve ifadesiz sesimle konuşmaya başladım:
_Benim kim olduğum ve kendimi ne zannettiğim kimseyi ilgilendirmiyor.Ayrıca benle konuşurken dikkatli konuşmanı öneririm.Ha yok konuşmazsan-bu kısmı kulağına yaklaşarak söylemiştim-kanser olan kız kardeşin birden ölür.Ne acıklı (!) ama. diyerek kantin çıkışına doğru yürümeye başladım.
İnsanların düşündüklerini duymak çok güzeldi.Özellikle bana hayran olanların ve beni kıskananların düşünceleri çok komikti.Bazı kızlar beni türlü türlü işkenceler ile öldürmeyi düşünürken bazı erkekler ise yataklarında nasıl olacağımı düşünüyordu.
Bu aptal insanlar çok eğlenceli!
Arabama bindim ve hızlıca eve gitmeye başladım.Bugün akşam mafya toplantısı olacağı için ona hazırlanmam gerekiyor.Bugün sadece mafya olup olamayacağımızı öğreneceğiz.
Yani bize işkence edecekler ya da adam öldürtecekler.
Bebek oyuncağı.
Eve geldiğimde hızlıca duşa girdim.
Duştan çıktıktan sonra saçımı düzleştirdim ve makyaj yapmak için ayna karşısına oturdum.
Karanlık gözükmemi sağlayacak bir makyaj yapmalıydım.

Yeni MelezHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin