8.Bölüm

62K 1.8K 28
                                    

Keyifli okumalar...

********Ece'den********

Acaba Maya ne yapıyordur şimdi? Ne haldedir? Yanına gitsem mi? Evet bencede en iyisi oraya gitmek. Hem Maya ile konuşmam gereken konular var. Tam yukarı giyinmeye çıkarken zil çaldı. Şaşırmıştım. Çünkü günde içinde çok fazla hatta hiç zil çalmazdı.

Hemen kapıya açtım ve karşımda annem vardı. Ne isi vardı burda? O buraya gelmezdi ki. Şaşırmış bir şekilde "Anne"dedim

"Seninle konuşmak istiyorum" dedi. İşte şimdi endişelenmeye bağlamıştım.

"Tabi gel içeri"dedim. Sakin bir şekilde. İçeri geçetik.
"Maya yok mu"
"Hayır yok bir yere gitti az sonra gelir"dedim. Evet yalan söylemiştitim. Ama ne diyecektim ki? "Türkiye'nin büyük mafyalarından biri Maya'yı kaçırdı ve onların elinde" mi diyicektim. Tabiki de hayır.

"Ben senle bir şey konuşucaktım" işte başlıyoruz.

"Tabi konuş anne"

"Ben düşündüm ve artık senle ve ben birlikte yaşamaya kara verdim. Yeni bir ev tutarız. Maya'da bizimle gelir hep beraber yaşarız. Seni çok özlüyorum. Artık ayrı yaşamayalım" dedi bunları anne mi söylüyordu? Şaşırmıştım. Çünkü o çoçugundan çok işlerine önem verirdi. Zaaten babamda yoktu.

"Peki ya senin işin? Sürekli seyehatlere gidiyorusn."

"Bunuda düşündüm ve işimden ayrıldım sana gereken önemi vermediğimi anladım ve işten ayrıldım. Rehberliği devam edicem ama burda İstanbul'da. Bir şirketle anlaştım ve artık beraber anne kız gibi kalalım dedim"

Annemi söylediklerine saşırıdım. Sırf benim için işinden ayrıldı ve yeni iş buldu. Zaaten artık Maya'da yoktu olsa bile bizimle kalcaktı evet annemin bu sözlerine şaşırdım çünkü dedim ya anne isine çocuğundan daha fazla önem verirdi. Sorgulamadım.

"Ne dersin Ece"

"Olur"dedim mutlulukla.

Annemde gülümseyerek

"Peki o zamn yeni ev baktım ben. Yeni eşyalar filan alırız. Maya'ya söyle o da toparlansın"

"Şey anne Maya bizimle gelmiyecek. Gelicek ama ara sıra çünkü o bu evden ayrılamaz annesi ve babasıbdan kalan tek hatıra bu ev" dedim. Yine yalan söylemiştim.

"Peki ya o burda tek başına korkmaz mı?"

"Dedim ya korkunca filan bize gelir" Annem çok dazla üstüme gelmek istemedi ve ben yukarı eşyalarımı toplamaya çıktım şimdi sorasanız Maya'yı mafya filan kaçırmasaydı gider misin? diye onu ikna edip berabaer giderdik. Eğer ikan olmazssa onu asla bırakmazdım hiç olmazsa annem Maya ben bu evde kalırdık hep berabaer ama Maya'yı asla bırakmazdım.

Meraba umarım güzeldir aynı gün içinde 2.böüm düsündüm dün yazmadığım için telefi olarak yazdım umarım guzeldir.Mültimediya Ece var.

MAFYA(DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now