5.Bölüm

82.1K 2.3K 215
                                    

Multimediyadada Demir var iyi okumalara.

********Demirden********

Ece denilen kızı almaları için adamlarımı yollamıştım. İçlerinde benim yerime Mert vardı. Az sonra burda olurlardı da ben Ece denilen kızı ne yapıcaktım? Ece"yi bırak Maya'yı ne yapacaktı?

********Eceden********

Okul çıkışı hiç eve uğramadan kütüphaneye gitmiştim. Lanet tarih hocası iģrenç araştırmalar vermişti. Ev geldiğimde saat 19:20'di. Maya evde yoktu o an içime kurt düştü. Nerdeydi bu kız? Bu saate evde olmamazlık yaomazdı. Hızla Maya'yı aramak için telefonu elime almdım. Arayamadan kapı çaldı. Umarım Maya gelmiştir. Koşarak kapıyı açtım. Açmamala bir sürü takım elbiseli adam gördüm. En önlerinde Mavi gözlü bir taş çocuk duruyordu. Ultra yakışıklı diye geçirdim içimden sonra Ece sen gerizekalı mısın? Önünde takım elbiseli bir sürü adam var diyen iç sesimle içten bur kavga yaşadım. Ve Maya hala ortalıkta yotu. Düşüncelerimden kutulmama yardımcı olan ultra yakışıklı çocuktu.

"Arkadaşın mı arıyosun?"dedi. İyide bu nerden biliyirdu onu aradığmı?

"Nerde o?"dedim bağırarak

"Gel seni götürelim"dedi ruhsuz bir tavırla?

"Oldu canım ya başka?"

"Nereye kaçıcaksın? Her şekilde götürcez seni"dedi

Haklıydı ama günü sorusu bu değildi. Günün sorusu Maya nerdeydi?

"Maya nerde ne yaptınız ona?" dedim yine bağrırarak

Adam dediklerime cevap vermeden diğer iri yapılı adama kaş göz işareti yaptı. Ben daha ne olduğnu çözemeden adamlar beni kolumdan tutaraka sürüklediler ve bir arabaya bindirdiler yanımada şu taş oturdu. Noluyordu ya? Bağırmama bike fırsat vermemişlerde? Resmen kaçırılıyordum.

********Mert'den ********

Kız eve gidene kadar bağırdı, bir sürü küfür etti. Onu orda öldürebilirdim de Demir'in emri olduğu için hiçbir şey yapamadım. Tabi cevapta vermedim. Umursama zbir tavırla oturdum ki zaaten umursamıyirdum. Ve o daha çok sinirleniyordu. Bu beni eğlendiriyordu. Eve geldimizde zorla da olsa arabadan indi ve onu Demir'e teslim ettim.

********Demir'den********

Maya yukardaydı sesi çıkmıyordu. Bu nirmal değildi. En iyisi gidip kontrol etmeti. Yukarı çıktım tabikide kapıyı çalmadan odasına daldım. o uyuyordu. Ve bu bana onu iceleme fırsatı verdi. Aslında güzle bir kızdı hemde baya güzel bir kızdı. Sarı saçları, mavi gözleri ve en önemlisi de masumiyete bürünmüş yüzü. Beni bu incelemeden kurtaran aşağıdaki çığlık sesleri oldu. Hızla aşağıya indim. Mutlaka Ece'yi yani Maya'nın arkadaşını getirmişlerdi. Ve bu çığlık her geçen dakika artıyorum, kukaj zarlarımı yıoratıyordu. Mervidenin başına gelince sesin bir an önce kesilmesi için bağırdım.
"Ne oluyor lan"

Aşağıya inince karşımda bir kız ki bu Ece'dir birde Mert vardı Merte kafamla git işareti yaptım. Mert buna sevinmişcesine hızla kızın yanından uzaklaşıp dışarı çıktı.

"Polise haber verdin mi?" Dedim sinirli bir sesle.

"Hayır"dedi. Korktuğu sararan suratından belliydi.

"İyi polise haber verirsen seni burda öldürürüm" dedim.

"Sen kimsin ya" dedi cesaretle. Yanlış yapıyordu.

"Demir Babaoğlu" dedim ve sustu. Daha fazla korkmaya başldı. Çünkü o da biliyordu onj burda gözümü kırpmadan öldürebilecğimi. Ürkek bir sesle

"Ne istiyosun bizde"dedi. Caresizce. Bu bana zevk veriyordu.

"Senden değil Maya'dan"

"Ondan ne istiyorsun"

"Beni adam öldürürken gördü. Onu öldürebilirim" dedim bunu dememe korkusu katlanamaya başladı.

"Onu bırak"

"Sana tek diyeceğim şey eğer birine bir arkadaşına veya ailene söylersen seni ve Maya'yı öldürürüm"dedim ve yine ürkek bir sesle

"Ona ne yapıcaksın?"

"Görüceksi"dedim ve Mert'den kızı evine götürmesini istedim. Mert ben götürmiyim diye yalvarsada onu dinlemedim. Mert'i eve yolladım ve şimdi ben Maya ile ne yapıcaktım?

Meraba arkadaşlar umarım güzledir multimediya Demir

MAFYA(DÜZENLENİYOR)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα