​❝​​ ch 1 » the protest ❞

127 21 50
                                    

Una mattina, mi sono alzato,
O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao
Una mattina, mi sono alzato,
E ho trovato l'invasor.

『 Bölüm 1 » Protesto 』

『 Bölüm 1 » Protesto 』

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ağustos 2019, İtalya

"Anlamadım ben, ne diyorsunuz?"

İtalya Sihir Bakanı Francesco D'Amelio, kırmızılarla bezenmiş odasında oturmuş, ona oldukça uzak ve imkansız görünen bir teklif sunan kadının konuşmasını dinliyordu.

"Kirlian büyüleri, tehlikeliler. Enerji frekansı üzerinde çalışıyorlar ve enerji frekansı üzerinde yaşayan eterik yaratıklar da var. Onların zararlı olup olmadığını bilmiyoruz. Bu büyülerin, eterik yaratıkları bizim frekansımıza, yani fiziksel frekansa geçirme olasılıkları var. O zaman sonuçların ne olacağını hiçbirimiz bilemeyiz."

Bakan kaşlarını çattı. Mantıklı bir şey söyleyeceğini sanmıştı oysaki!

"Saçmalamayın. Eğer kirlian büyüleri tehlikeli olsaydı, bu şimdiye kadar ortaya çıkardı. Ayrıca ülkemizin sihir dünyasında böylesine parladığı bir alanı nasıl olur da yasaklamamı bekleyebilirsiniz?"

Kadın gülümsedi. "Sayın bakan, siz bu işin başına yeni geçirildiniz. Bilmemeniz normal. Kirlian büyüleri ölümlere sebep olmuştur. Ancak hepimiz biliyoruz ki, birkaç ölümü saklamak, İtalya Sihir Bakanlığı için oldukça kolaydır."

Etkileyici bir kadındı Donna Stellato, kendinden emin bir konuşması vardı. Sözlerine yaptığı vurgu öylesine derindi ki, bahsettiği konuda birazcık cahil biriyseniz, inanmamanız olanaksızdı.

Bakan çattığı kaşlarını kaldırdı. "Bu nasıl bir imâ?"

Kadının gülümsemesi genişledi. "Bence gayet iyi biliyorsunuz."

"Siz ne saçmalıyorsunuz böyle! Bakanlığımız, diğer tüm alanlarda olduğu gibi kirlian alanında da şeffaf bir biçimde büyücülerimiz ve cadılarımızı bilgilendirmektedir! Ayrıca dediğiniz gibi yapar ve kirlianı yasaklarsak, büyük isyanlar çıkar ve öyle kolayca bastırılamaz!"

Kadının gözlerinde bir ışık çaktı. "İsyan zaten çıktı, sayın bakan."

Francesco bir an anlayamadı kadının ne dediğini. "Ne?"

"Pencerenizden bakın."

Bakan korkarak penceresine döndü ve oraya ilerledi. Dışarı baktığındaysa, karşısındaki manzara karşısında kaskatı kesildi.

Büyücü ve cadılar, bakanlığın önünde toplanmış, pankart açmışlardı.

KİRLİANA HAYIR

『 Kirlian ℘ Cricolegia Accademia Di Magia 』Where stories live. Discover now