Sex a Láska ve Witchcraftu

747 22 3
                                    

Ahoj jmenuju se Kalie 🌙 a ano tenhle článek bude doslova o sexu , ale ne nebudu vám tady dělat přednášky. :D  Spíš vám řeknu něco o sexu a co znamená pro nás čarodějnice.

Ještě pro začátek, tenhle článek je +12 protože si myslím že i děti ve školce vědí co je sex ale tak nevadí. Pokud ti není 8 a víš co je sex tak klidně čti dál ☺️ nebude to tady nějaké pohoršující.

Tak abych začala, sex je pro čarodějnice velmi důležitý jak v podobě rozkoše tak v podobě množit se :D. V 16. Století kdy za čarodějnictví upalovali tak se konali tajné orgie právě nás čarodějů a my jsme to nebrali jako normální lidi, byla to magie sexu jak jsem zmiňovala tak nešlo jen o potřebu množit se ale taky o potěšení což prostí lidi měli ZAKÁZÁNO! Ženy nesměli ani vzdechnout natož tak si to užívat.

Sexuální Magie - všimli jste si někdy na internetu těch svíček ve tvaru mužských i ženských přirození? Já bys se tomu před 2 lety smála jako blbá ale teď mi to až tak ke smíchu nepřijde 😅 a k čemu ty svíčky jsou? Např. když vám to neklape a chtěli by jste od vztahu něco víc tak na kouzla je to ideální a teď jsem samozřejmě mluvila ke starším. Takže pokud ti není 15+ tak to nedělej a nemusí to vyjít ve štěstí ale spíše na opak. Pokud se sexuální magii nebudete nakládat normálně ale budete např. Přikazovat tak to opravdu nemusí skončit dobře, je to jako s láskou nesmíte někoho do toho nutit jinak bude v sobě chovat smutek nebo pro vás pánové, pokud by tady byl nějakej chytrák kdo se snaží dostat do postele dostat nějakou holku a kouzlo se povede tak pro vás to může být úžasný zážitek ale ona se poté může cítit pošpiněná a může s toho mít trauma na celý život. Takže s tím postupujte opatrně a např. Tomu můžete jen trošku pomoct. A pokud by se někdo snažil o miminko, tak taky všeho s mírou protože kdyby jste našli někoho kdo dělá tenhle typ temné magie tak se to opět může obrátit proti vám.

Láska - musíme si vyjasnit dvě věci
Láska a Crush Láska je druhá fáze vztahu, a crush je jen člověk který se vám líbí. Magie s crushem je většinou temná magie , protože pokud k vám necítí lásku sám tak nemá cenu na něj dělat kouzla protože se bude trápit a ten vztah bude akorát tak z donucení ,ale láska je když vám to ten druhý opětuje. Tohle je druhá fáze vztahu. Láska je nádherná a někdy vydrží cokoliv ,jiná se rozpadá po nějakých letech. Doporučuji si pořídit knihu White spells for love (bílá magie kouzla lásky) je stručná a nádherná. Teď bych vám ráda vypsala pár dobrých pomůcek k lásce

Citron 🍋
Med 🍯
Růženín ❤️
Růže (nečekaně) 🌹
Červená svíce 🕯️
Rozmarýn 🌿
Skořice 🌰

Tak to by bylo vše pro dnešní krátký článek snad to nebylo divný xd

Ahoj 🖤

Full Book Of WitchcraftWhere stories live. Discover now